Cupa Nadia Comaneci la gimnastica artistica – editia a IV-a
Monica Niculescu, in optimi la Sankt Petersburg

Monica Niculescu, in optimi la Sankt Petersburg

5 reprezentante ale Romaniei sunt in TOP 50 cele mai populare jucatoare de tenis din lume

456 vizualizari

Reprezentantii Asociatiei de Tenis Feminin (WTA) au inceput sa publice, pe site-ul oficial al forului, clasamentul celor mai populare 50 de jucatoare de tenis din lume in acest an.

Prima parte, publicata marti, 24 noiembrie, a fost dedicata locurilor 50-41, top in care se regasesc si doua romance. Este vorba despre Monica Niculescu care s-a clasat pe locul 50, datorita finalei de la Notthingham, in timp ce Andreea Mitu se afla pe pozitia a 47-a, prin prisma evolutiei pe care a avut-o la Roland Garros, acolo unde a ajuns in optimile competitiei, dar si dupa cea de la Wimbledon, chiar daca a fost eliminata chiar din primul tur, la prima ei participare pe tabloul principal.

”Este de doua ori mai populara decat pozitia din clasamentul WTA”, se arata pe site-ul WTA. Mitu ocupa in acest moment locul 94 WTA.

Aceste date converg catre concluzia ca pe celelalte locuri care au mai ramas de prezentat, 41-1, si care vor fi publicate zilele viitoare, se vor regasi si alte trei jucatoare de-ale noastre: Alexandra Dulgheru, Irina Begu si, evident, Simona Halep.

 
 
 
 
 
 

Parteneri