1000 papusi Nadia vandute pana acum

1978 vizualizari

La o luna de la momentul lansarii, 6 decembrie 2009, Papusa Nadia Comaneci a fost vanduta in aproximativ 1000 de exemplare, o parte din fondurile incasate urmand sa fie folosite pentru sprijinirea gimnasticii romanesti.

Papusa a fost lansata de Fundatia Nadia Comaneci, in cadrul programului „10 pentru gimnastica”, care isi propune sustinerea tinerelor sportive, care se antreneaza in scolile de gimnastica din Romania.

BRD Groupe Societe Generale, partenerul oficial al Fundatiei, a achizitionat 500 papusi pe care le-a oferit cadou de Craciun unor organizatii umanitare. Astfel, Asociatia Ovidiu Rom, Organizatia Salvati Copiii, Asociatia Valentina Romania, Asociatia Alternative Sociale si Asociatia Acsis au putut darui copiilor papusi Nadia oferite de BRD.

Aradeanca, fabrica unde se produce papusa, a lucrat la capacitate maxima pentru a acoperi cererea din luna decembrie. La ora actuala se lucreaza pentru aprovizionarea retelei de distributie. Incepand din luna februarie, papusa Nadia va putea fi achizitionata si din retelele Cora, Auchan, Compania de librarii, pe langa magazinele Diverta, de unde a putut fi cumparata inca din ziua lansarii. De asemenea, papusa poate fi comandata si online, pe site-ul www.hometech.bizoo.ro.

Pretul cel mai mare platit pentru o papusa Nadia a fost de 200 dolari si a fost rezultatul unei licitatii online pentru o papusa cu autograful gimnastei, pe care a castigat-o o admiratoare a acesteia din Malaysia.

„Publicul din Romania a primit bine papusa Nadia Comaneci. Regretul nostru este ca  in luna decembrie capacitatea de productie nu a fost pe masura cererii, insa din februarie vom aduce papusa Nadia in mai multe orase din tara, reteaua de distributie devenind mult mai larga.” declara Virgil Munteanu, directorul general al Fundatiei Nadia Comaneci.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X