2 zile pana la Campionatele Europene de Gimnastica

5663 vizualizari
Lotul national feminin de gimnastica participa in perioada 17 - 19 aprilie la Campionatele Europene de Gimnastica de la Montpellier

Lotul national feminin de gimnastica participa in perioada 17 - 19 aprilie la Campionatele Europene de Gimnastica de la Montpellier

Vineri, 17 aprilie, lotul national de gimnastica al Romaniei isi incepe evolutia la Campionatele Europene de Gimnastica de la Montpellier.

Participarea echipei noastre la editia din acest an a Campionatelor Europene prezinta urmatorul program, care va fi difuzat in direct de televiziunea nationala:

  • vineri, 17 aprilie, de la 15.00 la 17.00, concursul individual feminin
  • sambata, 18 aprilie, de la 15.30 la 18.30, finale la paralele si sarituri
  • duminica, 19 aprilie, de la 15.30 la 18.30, finale la sol si barna

Lotul national feminin de gimnastica, ce va participa la Campionatele Europene de la Montpellier, este compus din gimnastele Diana Bulimar, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Iridon, Laura Jurca si Andreea Munteanu.

Lot gimnastica RomaniaOctavian Bellu: Nu vii sa te pregatesti aici pentru locul 6

Inaintea participarii la campionat, antrenorul lotului national feminin de gimnastica, Octavian Bellu, a vorbit despre echipa care va participa la CE de la Montpellier si despre obiectivele pe care si le-a propus la aceasta competitie.

„Lotul feminin este intr-o perioada de tranzitie. Avem doua fete care au 18-19 ani, Larisa Iordache si Diana Bulimare. Ele sunt deja sunt veterane la varsta asta, iar restul copiilor nu s-au remarcat in partea de performanta a senioarelor. Unele sunt venite anul trecut, chiar anul acesta”, a spus Bellu, referindu-se la Andreea Munteanu, care este la al doilea an de seniorat si la Andreea Iridon si Laura Jurca, care sunt in primul an de seniorat.

Antrenorul a vorbit si despre obiectivele echipei. „Intrebarea care se pune constant este ce obiectiv avem? Ce medalie? Daca ai ajuns in Lotul de Senioare, nici n-ar trebui ca cineva ajuns aici sa nu aiba in minte medaliile. Daca ar fi un contract, si bine ar fi sa fie, ar trebui trecut in fisa postului. Este inclusa medalie. Nu vii sa te pregatesti aici pentru locul 6”, a explicat antrenorul.

Nadia Comaneci: Bafta, fetelor! Hai, Romania!

Pentru sustinerea fetelor a fost creata o pagina de web special dedicata participatii lotului national feminin de gimnastica la Campionatele Europene – www.suntemcuvoi.ro – si a fost initiata o campanie pe paginile de socializare.

Astfel, orice iubitor de gimnastica si sport, in general, poate transmite un mesaj de sustinere gimnastelor noastre.

Printre sustinatori se afla si Nadia Comaneci. Pe pagina personala de Facebook, Nadia Comaneci a postat un mesaj de incurajare adresat lotului national. „Bafta, fetelor! Hai, Romania!”, a scris Nadia pe pagina de socializare. Nadia mesaj gimnaste

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X