A aparut Papusa Nadia

2649 vizualizari
A aparut Papusa Nadia

Fundatia “Nadia Comaneci” si Aradeanca au relansat papusa Nadia! Evenimentul a avut loc duminica, 6 decembrie, in centrul Baneasa Shopping City, in prezenta gimnastei simbol a sportului romanesc, a prietenilor si a sustinatorilor ei, veniti in numar mare sa  vada noul chip al papusii Nadia.

Ion Tiriac, Cristian Topescu, Andreea Raducan sunt cateva din personalitatile care au fost alaturi de Nadia la acest eveniment, care face parte din programul social „10 pentru gimnastica”, prin care se strang fonduri pentru sprijinirea cluburilor de gimnastica din tara.

„Pentru mine lansarea acestei papusi este o onoare si ma bucura faptul ca pot oferi, in aceasta perioada de sarbatori, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul si gimnastica romaneasca. Iar acest cadou este cu atat mai important cu cat face parte dintr-un  program social al fundatiei, care isi propune sa ii sustina pe tinerii gimnasti, viitori campioni”, a declarat Nadia Comaneci.

Prin achizitionarea unei papusi Nadia, fiecare cumparator devine sustinator al gimnasticii romaneasti, intrucat sumele stranse in urma comercializarii produsului vor fi destinate programului social „10 pentru gimnastica”.  Papusa Nadia poate fi achizitionata din reteaua de magazine Diverta din supermarketul Quiqk Deli si din magazinul onlinewww.hometech.bizoo.ro

Programul „10 pentru gimnastica” a fost lansat de Fundatia Nadia Comaneci in 2008 si a vizat sprijinirea activitatii de pregatire sportiva a unei grupe de gimnastica formata din 12 sportivi, cu varsta cuprinsa intre 7-10 ani, care sunt antrenati in regim de internat in cadrul Liceului cu Program Sportiv Nadia Comaneci din Onesti. In prezent, fundatia isi propune extinderea programului, prin sustinerea materiala si financiara a mai multor tinere, din cele aproximativ 50 de cluburi de gimnastica din tara.

In cadrul evenimentului, toti cei care au achizitionat o papusa Nadia au primit un autograf de la Nadia Comaneci, iar in urma unei tombole, cinci mici admiratori ai Nadiei au plecat acasa cu un premiu special: o papusa Nadia.

Pentru admiratorii Nadiei, partenerul fundatiei – revista online iDieta.ro a pregatit un cadou deosebit. iDieta scoate la licitatie o Papusa Nadia purtand semnatura marii gimnaste. Licitatia va avea loc online pe forumul revistei joi, 10 decembrie, suma stransa in urma acestei licitatii urmand sa fie destinata programului “10 pentru gimnastica”.

Parteneri oficiali ai Fundatiei Nadia Comaneci:

BRD Groupe Societe Generale

Top Brands Distribution

Un proiect sustinut de:

Baneasa Shopping City, Diverta, Classic Brands si Securitas

Parteneri media:

Itsy Bitsy, Baby, Draga mea, Ioana visul copiilor, desprecopii.com, 121.ro,  Kudika.ro, mami.ro, iDieta.ro, parinti.com, Gradinitebucuresti.ro, Stiletto.ro, Femeia.ro.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X