A fost anuntat lotul cu care Romania va infrunta Canada in Fed Cup

1680 vizualizari
Irina Begu, in optimi la Seul

Irina Begu, in optimi la Seul

Nationala de Fed Cup a Romaniei va intalni Canada, in deplasare, pe 18 si 19 aprilie. Alina Tecsor nu va putea conta pe Simona Halep si le-a convocat pe Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru.

Romania are sansa sa revina, dupa 20 de ani, in elita tenisului mondial, la nivelul echipelor nationale feminine. Pentru asta, este nevoie ca sportivele „tricolore” sa invinga in cadrul intalnirii cu Canada, ce se va disputa pe 18 si 19 aprilie. Alina Tecsor, capitanul nejucator al Romaniei, le-a selectionat pe Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru, pentru acest meci. Simona Halep a refuzat sa participe, iar Monica Niculescu este accidentata.

„Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru intalnirea cu Canada reuneste unele dintre cele mai valoroase jucatoare ale momentului, niciuna din aceste fete nefiind la prima nominalizare. De cand am preluat aceasta echipa am avut ca obiectiv sa valorific fiecare jucatoare, astfel incat sa formam impreuna o echipa unita si puternica. Intotdeaua relatiile din echipa s-au bazat pe profesionalism, respect si incurajare reciproca. Multumesc Irinei, Alexandrei, Andreei si Ralucai, dar si Simonei, Monicai si Soranei pentru ce am realizat impreuna pana in acest moment si pentru ceea ce vom face in continuare. Lipsa vreunei jucatoare din echipa, din diferite motive – accidentare sau pentru ca se afla intr-o etapa importantă in cariera ei – nu va schimba din spiritul si unitatea pe care am castigat-impreuna. Generayia actuala de fete este una de exceptie; ele au reprezentat tara cu drag in numeroasele competitii de juniori (individuale si pe echipe) si au continuat sa o reprezinte cu cinste ridicandu-si valoarea si in competitia de Fed Cup. Aceste fete, asa cum au declarat in nenumarate randuri, vin sa reprezinte Romania cu sufletul si sunt mandra de ele”, a spus Alina Tercsor.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X