A patra editie a Semimaratonul Bucuresti OMV Petrom

2306 vizualizari
A patra editie a Semimaratonul Bucuresti OMV Petrom

In perioada 16-17 mai va avea loc a patra editie a ,,OMV Petrom Bucharest International Half Marathon”, iar organizatorii asteapta un numar record de participanti la start.

„La editia trecuta am avut la start peste 8.000 de participanti, iar anul acesta speram sa depasim 10.000. Pana in prezent inscrierile la semimaraton sunt mai numeroase decat in aceeasi perioada a anului trecut. Avem alergatori din peste 40 de tari. Exista deja o mare comunitate de alergatori romani care participa la competitiile interne, dar si internationale. Parcurile sunt pline de oameni care fac miscare si acestea sunt lucrurile cele mai frumoase care le genereaza organizarea unor astfel de evenimente. Ca de obicei, startul se va da din Piata Constitutiei”, a spus presedintele Asociatiei Bucharest Running Club, Valeria Racila van Groningen, luni, intr-o conferinta de presa.

Sambata, 16 mai, vor avea loc concursurile destinate copiiilor, cu varste curprinse intre sase si 12 ani. Proba de semimaraton, 21,097 km, va avea loc duminica, 17 mai, In aceeasi zi se vor mai disputa cursele de 10 km, stafeta 4×5 km, precum si cursa populara de 3,6 km. Castigatorii curselor de semimaraton, stafeta si probei individuale de 10 km vor primi premii in bani, in timp ce invingatorii celorlalte curse vor fi recompensati in produse si servicii. Pe durata celor doua zile de concurs, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe strazi din centrul Bucurestiului.

Sursa: Mediafax

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X