Acceptă provocarea! Ciclism extrem la Progression Session

980 vizualizari
Acceptă provocarea! Ciclism extrem la Progression Session

Cei mai experimentați bikeri din ciclismul montan românesc vor fi prezenți în acest weekend, 13-15 septembrie 2019, la Arena Platoș Păltiniș pentru un eveniment extrem de spectaculos, Progression Session, eveniment dedicat tinerilor care vor să învețe tainele mountain-biking-ului.

 

Timp de trei zile, tinerii cicliști se vor da pe traseele amenajate în complexul montan din Păltiniș alături de nume mari ale acestei discipline. La Arena Platoș Păltiniș vor fi prezenți Bogdan Bondor, cu un istoric bogat în scena gravitațională națională și internațională, clasat în acest moment pe locul 10 în 4X Pro Tour World Series 2018 și câștigător la Arena Platoș Day and Night 2016, 2017, 2018 și 2019, Dan Marcu (Danika), unul dintre cei mai consecvenți rideri de top din România, cu o experiență vastă în ciclism, reprezentant al scenei sporturilor de acțiune din Miercurea Ciuc sau Maximilian Radu Munteanu, unul dintre cei mai carismatici bikeri, prezent în scena gravitațională încă de la începuturile concursurilor de down-hill din România.

„În zilele de vineri și sâmbătă ne dăm multe ture pe Flow trail, Funny trail și DH trail, ascultăm indicațiile pro-riderilor și filmăm. Apoi ne dăm pe skateboard și MTB la miniramp. Petrecem serile cu vizionarea evoluților zilei și analiza ridingului, râdem și ne relaxăm.

Duminică, ne dăm în același format și doar adăugăm Live Timekeeping, relaxați, câte ture vrem, păstrând disciplina de dat pe trasee. În timpul urcării cu telescaunul verificăm aplicația pe telefon și vedem live timpii obținuți la fiecare tură și live Ranking”, spune Radu Lungu, organizatorul de competiții al complexului Arena Platoș Păltiniș. Cele trei trasee de concurs au fost amenajate cu contrapante și kickere diverse, de la valuri, tabletops, hip-jump până la road-gaps, step-downs și path-gaps. 

Progression Session este deschis pentru toți riderii ce au 12 ani împliniți. Evenimentul este înscris în calendarul concursurilor de downhill al Federației Române de Ciclism.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X