Alexandru Ghiorghiu, campion national de seniori la pentatlon modern

1742 vizualizari
Alexandru Ghiorghiu, campion national de seniori la pentatlon modern

Alexandru Ghiorghiu (Olimpia Bucuresti) a cucerit titlul de campion national de seniori la pentatlon modern, cu un total de 1.313 puncte, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

In clasamentul final, Ghiorghiu i-a devansat pe Dan Bobric (Steaua), 1.306 puncte, si pe coechipierul sau Daniel Dobrica, 1.291 puncte.

Titlul la juniori i-a revenit lui Dan Bobric, cu 1.306 puncte, iar la junioare a castigat Carmen Dumitrescu (LPS Banatul Timisoara), cu 1.243 puncte.

La categoria Youth A s-a impus Marian Ivana (Steaua), cu 948 puncte.

Pe echipe, primul loc a revenit clubului Olimpia (Ghiorghiu, Dobrica, Manea), cu 3.617 puncte, urmata de Steaua (Bobric, Ivana, Oancea), 3.392, si CSU Politehnica Timisoara (Horvath, Leucuta, Muresan), 2.572 puncte.

La stafeta seniori a castigat Olimpia I (Dobrica-Ghiorghiu), cu 1.392 puncte, la stafeta juniori s-a impus Steaua I (Ivana-Bobric), cu 1.371 puncte, iar la stafeta Youth A victoria a revenit Olimpiei III (Botici-Ene), cu 973 puncte.

Competitia a fost organizata de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM). Proba de calarie a avut loc la manejul ‘Olimpia’, cea de scrima la sala specializata ‘Floreasca’, inotul s-a desfasurat la bazinul descoperit de la CSN ”Lia Manoliu”, toate din Bucuresti, iar proba combinata, de alergare si tir, s-a derulat la poligonul ”Iosif Sirbu” din Tunari.

La finalele campionatelor nationale de pentatlon modern au luat parte 19 sportivi legitimati la patru cluburi, selectati in urma celor doua etape preliminare care au compus calendarul intern pe 2015.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X