Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor la Moscova

1403 vizualizari
Ana Bogdan, in ultimul tur de calificare la Moscova (WTA)

Ana Bogdan, in ultimul tur de calificare la Moscova (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan joaca, astazi, in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Moscova, impotriva Aleksandrei Sasnovici (Belarus).

Ana Bogdan s-a calificat in ultimul tur al calificarilor turneului de la Moscova, dotat cu premii totale de 702.900 dolari, dupa ce a invins-o, duminica, pe rusoaica Ana Blinkova, cu 7-5, 6-4.

Bogdan (22 ani, 149 WTA) a profitat de cele 10 duble greseli ale rusoaicei de 17 ani (1.253 WTA) si a incheiat conturile intr-o ora si 25 de minute, anunta AGERPRES. Ana Bogdan si-a asigurat un cec de 3.075 dolari si 18 puncte WTA.

Romanca a mai jucat o data cu Sasnovici (21 ani, 101 WTA), anul trecut, la turneul ITF de la Woking (Marea Britanie), iar atunci a castigat Bogdan cu 6-2, 6-2, in semifinale.

Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru se afla pe tabloul principal de simplu.

La dublu, Begu si Niculescu sunt favoritele numarul doi, urmand sa joace contra perechii Alizé Cornet (Franța)/Daria Gavrilova (Rusia). Raluca Olaru o va avea ca partenera pe Gabriela Dabrowski (Canada), iar adversarele lor vor fi rusoaica Anastasia Buhanko si slovena Iva Majoli (38 ani), care joaca primul meci in acest an.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X