Antrenament Ju-Jitsu gratuit

2590 vizualizari
Antrenament Ju-Jitsu gratuit

Fundatia Nadia Comaneci, in parteneriat cu Invictus Bucuresti, va invita duminica, 19 iulie, incepand cu ora 10.00 la un antrenament de arte martiale Ju-Jitsu in aer liber.

11403105_855259287899474_311359201317109760_nAntrenamentul va avea loc in cadrul Arenei Nationale din Bucuresti, punctul de intalnire fiind in fata literelor D – E din cadrul stadionului.

Antrenamentul este dedicat copiilor de 4 – 12 ani,  participanti la cursurile de Ju-Jitsu din cadrul Centrului MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci, frati si prieteni ai acestora, dar si copii care doresc sa vada cum se desfasoara un astfel de antrenament sau sa incerce pentru prima data sa participe la un antrenament si sa descopere beneficiile acestui stil de arte martiale.

Antrenamentul va fi condus de sensei Catalina Mihalache si sensei Mihai Ionita, antrenori – coordonatori ai cursurilor de Ju-Jitsu organizate de Fundatia Nadia Comaneci si coordonatori ai clubului sportiv Invictus Bucuresti.

Participarea la antrenament se face gratuit, iar pentru inscriere puteti trimite un email la office@cursuriminime.ro cu urmatoarele date: nume parinte, contact parinte (telefon, email), nume copil si data de nastere copil.

Parteneriat Fundatia Nadia Comaneci – Invictus Bucuresti

11039309_855241591234577_345120597971883819_nAntrenamentul de duminica nu este singura activitate in aer liber pregatita de Fundatia Nadia Comaneci, alaturi de Invictus Bucuresti, pentru aceasta vara. Astfel de antrenamente vor fi reluate si in alte zile de weekend.

Parteneriatul dintre cele doua institutii va continua si dupa vacanta de vara, pentru ca, din toamna, in cadrul clubului Invictus Bucuresti va exista o grupa de Ju-Jitsu de performanta a Fundatiei Nadia Comaneci. Astfel, copiii participanti la cursurile de Ju-Jitsu din cadrul Centrului MiniMe al fundatiei, care ajung la un anumit nivel de pregatire, vor accede in acesta grupa de performanta din cadrul clubului Invictus si vor participa la concursuri specifice alaturi de echipa Invictus Bucuresti.

Ju-Jitsu- nucleul tuturor artelor martiale japoneze

IMG_8863Ju-Jitsu – arta supletei – are o istorie de peste un mileniu. Practicata de samuraii japonezi, Ju-Jitsu reprezinta nucleul stiintific al tuturor artelor martiale japoneze. Ju-Jitsu inglobeaza toate tehnicile practicate in diferite stiluri de arte martiale – tehnici de aparare, lovituri, caderi etc. Ju-Jitsu a renuntat la caracterul de razboi si a devenit o tehnica de dezvoltare personala. Principiile Ju-Jitsu sunt: ocolirea, nu-cedarea si folosirea eficacitatii maxime. Totul tine de stapanirea de sine. Prin practicarea Ju-Jitsu, copiii isi dezvolta spontaneitatea, viteza de reactie, rezistenta la efort, dar si altruismul, rabdarea, perseverenta si spiritul de echipa.

„Pentru multi, artele martiale inseamna bataie. Dar Ju-Jitsu inseamna in primul rand disciplina si respect. Inseamna atentie, incredere in propriile forte, inseamna perseverenta si determinare. Prin Ju-Jitsu nu inveti doar sa te aperi sau sa lovesti, inveti sa ai atitudinea unui luptator si atitudinea unui invinvator, aspecte foarte importante nu doar pentru copii, ci si pentru viitorii adulti. Aceste valori pe care copiii le dezvolta practicand Ju-Jitsu se vor aplica ulterior si in viata de adult, indiferent de domeniul de activitate ales”, a declarat sensei Catalina Mihalache, centura neagra 1 Dan, multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Ju-Jitsu.

„Noi asta ne propunem atat la Fundatia Nadia Comaneci, cat si in cadrul clubului Invictus Bucuresti. Sa ii ajutam pe copii, prin practicarea Ju-Jitsu, sa fie increzatori in sine, sa fie disciplinati, atenti si organizati in ceea ce fac – ceea ce o sa ii ajute mai tarziu sa isi prioritizeze activitatile, inclusiv la scoala, cand isi vor face temele, sa isi respecte colegii, sa lucreze si in echipa si sa nu renunte la munca pentru a-si atinge un obiectiv”, a adaugat sensei Mihai Ionita, centura neagra, initiatorului unui nou concept unic de activitate sportiva pentru copii, ”Super Kid”, care imbina elemente de antrenament sportiv, arte martiale si kinetoterapie.

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X