Editura Aramis şi Magiunul de Topoloveni alături de Fundaţia Nadia Comăneci şi Centrul MiniMe

1614 vizualizari
Editura Aramis şi Magiunul de Topoloveni alături de Fundaţia Nadia Comăneci şi Centrul MiniMe

Centrul MiniMe are noi prieteni, parteneri ce au înţeles şi apreciază demersul Fundaţiei Nadia Comăneci de a contribui, prin Centrul MiniMe, la dezvoltarea şi formarea unor copii frumoşi, atât în exterior, cât şi în interior.

Începând din această lună, Editura Aramis şi Magiunul de Topoloveni sunt susţinători ai Centrului MiniMe şi ai activităţilor desfăşurate în cadrul centrului de Fundaţia Nadia Comăneci.

La Centrul MiniMe găsiţi cărţi de la Editura Aramis cu 10% mai ieftine decât în librării

Fondată în 1991, Editura Aramis  şi-a câştigat un prestigiu incontestabil pe piaţa de manuale şcolare, caiete şi culegeri, îndrumare pentru educatoare, materiale didactice pentru învăţători şi profesori, jocuri didactice şi reviste pentru copii.

Editura Aramis vine în sprijinul Fundaţiei Nadia Comăneci şi a beneficiarilor activităţilor derulate de aceasta în cadrul Centrului MiniMe, oferind copiilor diferite suporturi materiale pentru activităţi şcolare şi extraşcolare.

Astfel, în baza parteneriatului cu Editura Aramis, puteţi găsi la Centrul MiniMe  o serie de cărţi dedicate copiilor, părinţilor şi cadrelor didactice cu preţuri cu 10% mai mici decât preţurile din librării.

În prezent, la Centrul MiniMe din Calea Griviţei nr. 150, sunt puse la vânzare cărţi educative pentru copii de 0-3 ani, cărţi de colorat şi activităţi practice, cărţi de poveşti, cărţi de literatură pentru preşcolari, cărţi de îndemânare şi dezvoltare personală şi cărţi pentru părinţi, cu preţuri cuprinse între 4,50 şi 24,50 lei.

Printre titlurile care pot fi răsfoite pe rafturile din Centrul MiniMe se numără „Caruselul  – Jucării tridimensionale”, „Mantaua Fermecată” – set carte ilustrată, carte de colorat şi CD audio cu basme, poveşti şi povestiri englezeşti, „Cum să fac un teatru de păpuşi” – activităţi practice, „Cum se administrează bugetul familiei” – dezvoltare personală, „Meseria de părinte”, „Mami! Tati! Joacă-te cu mine!” sau „Uşor de iubit, greu de disciplinat – cele 7 abilităţi de bază pentru a transforma conflictul în cooperare”.

Descoperiţi toate cărţile Aramis de la Centrul MiniMe, în fiecare zi de luni până joi între orele 9.00 şi 19.00 şi vineri între orele 9.00 şi 17.00.

Magiun de Topoloveni pentru copiii înscrişi la cursurile MiniMe

Magiunul de prune Topoloveni este produs de Compania SONIMPEX SERV COM, furnizor al Casei Regale a României. Iar din această lună este şi partener al Fundaţiei Nadia Comăneci, în beneficiul participanţilor la cursurile desfăşurate în cadrul Centrului MiniMe.

Astfel, ca urmare a acestui parteneriat, începând cu luna august, toţi copiii care urmează cursurile şi atelierele MiniMe, indiferent de tematica acestora, vor fi răsplătiţi la finalul cursurilor cu cadouri speciale constând în borcane de Magiun de prune Topoloveni.

Magiunul de prune Topoloveni are caracteristici organoleptice deosebite care păstrează aroma, gustul şi savoarea produselor tradiţionale, produse care reamintesc de candoarea copilăriei, când bunica pregătea asemenea bunătăţi. Produsul este puternic vitaminizant, mineralizant, energizant datorită condiţiilor menajante în care sunt procesate cele 4-5 soiuri de prune proaspete româneşti.

Magiunul de prune Topoloveni a obţinut de două ori consecutiv (în 2010 şi 2011) distincţia „Superior Taste Award” din partea Institutului de Gust şi Calitate de la Bruxelles (ITQI). Şi, ca urmare a unui protocol semnat de companie cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Magiunului de prune Topoloveni a devenit un „ambasador al bunului gust românesc”, pe eticheta produsului fiind promovat timp de 1 an, începând cu mai 2011, brandul turistic al României.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X