Atelier gratuit de scriere jurnalistică pentru elevii de liceu

1447 vizualizari
Atelier gratuit de scriere jurnalistică pentru elevii de liceu

Fundația Nadia Comăneci organizează în luna septembrie un Atelier gratuit de scriere jurnalistică pentru elevii de liceu.

Atelierul este parte a proiectului ”Scrie istorie! RO-mândria! – Centenarul Marii Uniri. Educație prin cultură. Simbolistica și memoria Marii Uniri prin ochii copiilor”, care presupune lansarea unei provocări adresate elevilor cu înclinații literare și/sau interes către descoperirea adevărurilor istorice, prin care aceștia să împărtășească publicului larg sentimentul lor de apartenență și mândrie față de valorile naționale.

Atelierul gratuit de scriere jurnalistică pentru elevii de liceu se va desfășura în weekendul 29 – 30 septembrie și va fi coordonat de jurnaliști cu experiență, membri ai echipei Editurii Evenimentul și Capital.

În cadrul atelierului, elevii vor descoperi genurile jurnalistice importante și vor învăța cum să redacteze un articol de presă, materialele realizate în cadrul atelierului urmând să fie publicate într-un supliment special dedicat Marii Uniri, ce va fi tipărit și distribuit împreună cu Evenimentul Zilei.

Înscrierile se fac prin email la adresa scrieistorie@nadiacomaneci.eu.

Locurile sunt limitate.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X