Au inceput lucrarile la Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci

1454 vizualizari

Fundatia Nadia Comaneci a demarat lucrarile de amenajare a spatiului destinat proiectului “MiniMe”. In acest moment s-au incheiat lucrarile de decopertare si demolare a spatiului, urmand sa inceapa lucrarile la instalatiile electrice, sanitare, termice si de compartimentare a viitorului centru educativ-sportiv, amplasat in Calea Grivitei. 

Centrul “MiniMe” este un program non-competitional adresat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani. In cadrul centrului, copii vor participa la programe personalizate, sub supravegherea unor instructori. Copii vor practica o gama larga de activitati sportive si educative, fiecare activitate avand rolul de a dezvolta copiilor increderea in fortele proprii si stima de sine.

 “Le multumesc companiilor care au ales sa sprijine realizarea Centrului “MiniMe”. Imi doresc foarte mult ca acest centru sa se deschida cat mai curand pentru ca cei mici sa se bucure de beneficiile acestui program. Mi-as dori ca mult mai multe firme sa ne sprijine in finalizarea centrului si functionarea proiectului “MiniMe”.  Copii au nevoie de ajutorul nostru pentru a deveni  tineri sanatosi si inteligenti”, a declarat Nadia Comaneci.

Centrul MiniMe este realizat prin implicarea urmatoarelor companii: BRD – Groupe Societe Generale, Microsoft, AdePlast, Augsburg International, Artimex Sport, Baxi Romania, Cersanit, Global Design. 

Fundatia Nadia Comaneci are ca principal obiectiv incurajarea, susinerea si promovarea performantei in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X