Bianca Andreescu, celebrată în orașul natal. Justin Trudeau, premierul Canadei, prezent la evenimnet

717 vizualizari
Bianca Andreescu, celebrată în orașul natal. Justin Trudeau, premierul Canadei, prezent la evenimnet

Bianca Andreescu are Canada la picioare, grație trimfului său de la US Open, devenind, totodată, prima reprezentantă a acestei țări care intră în posesia marelului titlu major de la Flushing Meadows. Premierul Canadei a avut un mesaj special.

Bianca Andreescu a făcut baie de mulțime pe străzile din Mississauga, orașul natal al jucătoarei, de lângă Toronto. Tenismena în vârstă de de 19 ani a fluturat steagul Canadei în fața fanilor, dar în mulțime s-au putut vedea și steagurile României. În semn de apreciere pentru performanța sa, o stradă din orașul în care s-a născut și a crescut Bianca Andreescu, a primit numele ei.

A fost momentul în care Justin Trudeau, premierul Canadei, le-a mulțumit părinților jucătoarei pentru faptul că au ales au dat acestei țări o mare campioană.

Bianca este o inspiraţie pentru toţi canadienii tineri şi bătrâni. Dar ca să fiu sincer, ea este o inspiraţie pentru toţi tinerii canadieni deoarece a arătat că tinerii pot face orice. Este o dovadă că tinerii nu sunt liderii de mâine, ci lideii de azi, ca Bianca. Dar aşa cum o sărbătorim pe această incredibilă tânără, această incredibilă performanţă, pe această incredibilă jucătoare de tenis, mai avem câteva persoane cărora trebuie să le mulţumim. Lui Nicu şi Mariei, şi lui Coco (n.r. – câinele familiei).

Nicu, Maria vă mulţumesc că aţi crescut această extraordinară fiică, o campioană incredibilă şi de asemenea vă mulţumesc pentru că în urmă cu mai mulţi ani aţi ales Canada pentru a începe şi a vă lansa familia voastră, deoarece în această ţară totul este posibil, iar voi şi alţii din Mississauga aţi demonstrat asta”, a reacționat prim-ministrul canadian.

O zi pe care nu o voi uita vreodată… Mulțumesc acestui oraș, Mississauga, care a fost gaza acestui minunat eveniment și tuturor celor prezenți! Mă simt binecuvântată! Vă trimit multă iubire! Mândră să fiu canadiancă!”, a fost declarația campioanei de la US Open.

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X