Box: Lucian Bute isi doreste un meci in iulie, august sau septembrie

1273 vizualizari
Box: Lucian Bute isi doreste un meci in iulie, august sau septembrie

Boxerul roman Lucian Bute, fost campion mondial IBF la supermijlocie, a reluat de o luna antrenamentele si este dornic sa urce in ring pentru un meci in luna iulie, august sau septembrie, relateaza presa online canadiana.

Bute, 35 ani, a participat la o emisiune televizata in care a parut ca si-a regasit forma sa de zile mari si asteapta cu incredere viitorul sau meci. Pugilistul galatean a boxat ultima oara in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal, a 2-a sa infrangere din palmares fata de 31 victorii.

”Spatele meu este bine, am inceput antrenamentele de o luna. Astept vesti despre viitorul meu meci. Am vorbit cu agentul meu Al Haymon si i-am dat ok-ul, sunt sanatos, sunt in sala si doar astept telefonul care sa-mi spuna unde, o data si un adversar”, a declarat Bute, care nu a mai boxat de un an si jumatate.

Reamintim ca Lucian Bute si-a pierdut titlul mondial in mai 2012, dupa ce a fost invins prin KO tehnic de britanicul Carl Froch in repriza a 5-a a meciului de la Nottingham.

Sursa: Agerpres

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X