Burse de aproape 1500 euro la Cupa Nadia Comaneci

3052 vizualizari
Burse de aproape 1500 euro la Cupa Nadia Comaneci

Cupa Nadia Comaneci s-a desfasurat, astazi, la Onesti, in sala unde s-a antrenat candva chiar Nadia Comaneci.

50 de gimnaste cu varste cuprinse intre 8 ani si jumatate si 10 ani, legitimate la 10 cluburi din tara, au participat, astazi, la cea de-a patra editie a Cupei Nadia Comaneci. Micutele sportive au trait emotiile unui concurs adevarat, desfasurat in vechea sala de sport din Onesti, unde se antrena Nadia Comaneci, inainte de a scrie istorie in gimnastica.

La individual compus, junioare 3 nivel 2, podiumul a aratat astfel: Miruna Cazan (CS Dinamo), Rut Damian (CSS Focsani), Monica Ilie (CSS Dinamo).

La individual compus, junioare 3 nivel 1, ordinea primelor trei clasate a fost: Ella Oprea (CS Dinamo), Roberta Radu (CSS Dinamo), Eva Mircioaga (CSS Dinamo).

Locul 1, la ambele competitii de individual compus, a fost premiat cu 500 de euro, locul 2 cu 150 de euro, iar locul 3 cu 75 de euro. Premiile au fost oferite de Fundatia Nadia Comaneci, cu sprijinul Dedeman si SCC Erbasu.

Castigatoarele primelor trei locuri la toate probele din competitie au fost rasplatite cu premii constand in diplome, carti autobiografice ”Scrisori catre o tanara gimnasta” – autor Nadia Comaneci, tricouri si rucsacuri personalizate, in timp ce toate participantele la competitie au primit tricouri personalizate si cate o carte ”Scrisori catre o tanara gimnasta”.

A fost prima editie care s-a desfasurat in sala unde se pregatea Nadia Comaneci. Asta a creat un aer mai intim, mai familial. Nu au fost accidentari, gimnastele s-au pregatit si pentru Cupa Andreea Raducan”, ne-a declarat Ingrid Istrate, director Clubul Sportiv Municipal Onesti, co-organizatorul evenimentului.

Anul acesta se implinesc 40 de ani de la primul 10 olimpic primit de Nadia Comaneci la Montreal, iar Cupa Nadia Comaneci a ajuns la cea de-a IV-a editie. Se pare ca cifra patru este cifra acestui an. Ne bucuram sa vedem ca, an de an, cele mai mari cluburi de gimnastica din tara isi inscriu fetele la aceasta competitie si ne dorim ca, pe viitor, evenimentul sa fie dezvoltat intr-un eveniment polivalent, asemanator cu cel organizat de Nadia si Bart in Oklahoma City”, a declarat Virgil Munteanu, Vicepresedinte al Fundatiei Nadia Comaneci.

Cupa Nadia Comaneci este doar unul dintre proiectele initiate de Fundatia Nadia Comaneci pentru sustinerea gimnasticii romanesti. Un alt program important desfasurat de Fundatia Nadia Comaneci este ”10 pentru gimnastica”, program ce urmareste sprijinirea, incurajarea si promovarea sportului de performanta si a gimnasticii in special, strangand fonduri pentru a sustine pregatirea sportiva a copiilor si tinerilor din cluburile de gimnastica din tara noastra.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X