Campionatele Mondiale de biatlon de vara incep joi, la Cheile Gradistei-Fundata

1853 vizualizari
Campionatele Mondiale de biatlon de vara, pe role, organizate in premiera in Romania

Campionatele Mondiale de biatlon de vara, pe role, organizate in premiera in Romania

Peste 200 de sportivi, 124 de baieti si 92 de fete, din 26 de tari, participa incepand de joi, la Complexul Cheile Gradistei-Fundata, la Campionatele Mondiale de biatlon de vara, pe role, competitie organizata in premiera in Romania, anunta AGERPRES.

Deschiderea manifestarii are loc joi, la ora 20,00, la Sala de sport a Arenei de Biatlon de la Cheile Gradistei.

Pana duminica, 30 august, sportivii se vor intrece in trei probe: sprint, urmarire si stafeta. De la start nu vor lipsi echipele din elita mondiala precum Germania, Rusia, Norvegia sau Franta.

La Cheile Gradistei sunt asteptati sa-si apere titlurile cucerite anul trecut slovena Teja Gregorin (sprint si urmarire), Ondrej Marovec Cehia (sprint), Michael Rosch (urmarire), dar si stafeta mixta formata din Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Marovec, Michal Slesingr.

Printre sportivii romani se afla seniorii Eva Tofalvi, Luminita Piscoran, Gheorghe Iulian Pop, iar dintre juniori cu sanse mari la medalii concureaza Cornel Puchianu si Marius Petrica Ungureanu.

Intrarea publicului la intrecerile din cadrul Campionatelor Mondiale de Biatlon de vara este libera anunta organizatorii, Federatia Romana de Schi Biatlon in parteneriat cu Complexul Cheile Gradistei-Fundata.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X