Capital.ro. Nadia Sports Experience – investiție pentru viitorul sportului românesc

683 vizualizari
Capital.ro. Nadia Sports Experience – investiție pentru viitorul sportului românesc

Fundația Nadia Comăneci organizează evenimentul ”Pașaport pentru sport”, în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului ”Nadia Sports Experience”, cel mai mare eveniment de testare și îndrumare sportivă în aer liber pentru copii, cu acces gratuit. Peste 10 discipline sportive vor fi reprezentate în Parcul Sebastian din Capitală, în primul weekend din luna octombrie.

Fundația Nadia Comăneci, condusă de însăși Nadia Comăneci, în calitate de președinte și Virgil Munteanu, vicepreședinte, are ca principal obiectiv încurajarea, susținerea și promovarea performanței în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educațională și profesională, până la calitatea vieții și familiei. De la înființare, în 2007, Fundația Nadia Comăneci a derulat diferite programe de susținere a gimnasticii românești, dar și de încurajare a practicării sportului în masă.

În 2018, urmând modelul unui program similar coordonat de Nadia Comăneci în SUA, Fundația Nadia Comăneci a lansat proiectul ”Nadia Sports Experience”.

Nadia Sports Experience – testare gratuită pentru sport

Citește mai mult pe capital.ro

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X