Carrefour Romania sustine Cupa Nadia Comaneci

1849 vizualizari
Carrefour Romania sustine Cupa Nadia Comaneci

Cupa Nadia Comaneci la gimnastica artistica, competitie sportiva anuala dedicata tinerelor gimnaste de categoria a III-a, nivel 1 si 2, a ajuns la cea de-a treia editie. Organizată de Fundatia Nadia Comăneci si Clubul Sportiv Municipal Onesti, Cupa Nadia Coaneci se va desfasura in acest an in perioada 23 – 25 aprilie, in Sala Polivalenta ”Nadia Comaneci” din Onesti, vineri 24 aprilie avand loc probele de individual compus, pe aparate si pe echipe. Castigatoarele primelor trei locuri la individual compus, ambele categorii, vor fi rasplatite cu burse oferite de Fundatia Nadia Comaneci cu sprijinul partenerilor acestei editii a Cupei Nadia Comaneci, printre care se numara si Carrefour Romania.

Avand sloganul „Pentru o viata mai buna”, Carrefour aduce in prim plan sportul, implicandu-se activ in numeroase proiecte dedicate imbunatatirii calitătii vietii.

„Misiunea Carrefour Romania este de a crea o viata mai buna pentru consumatorii romani, iar promovarea si sustinerea sportului sunt moduri prin care brandul nostru duce aceasta misiune mai departe. Implicarea in actiuni care incurajeaza tinerele talente sa faca performanta, sa practice sportul este un element esential in strategia Carrefour, alaturi de proiectele axate pe nutritie sau sanatate”, a declarat Teodora Juravle, Manager Marketing Carrefour Romania.

Sursa: evz

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X