Cel mai mare inotator al lumii ar putea concura la Bucuresti

1634 vizualizari
Cel mai mare inotator al lumii ar putea concura la Bucuresti

Anul 2015 duce Bucurestiul pe harta inotului european. In perioada 8-12 iulie la Complexul Sportiv National din capitala se vor desfasura campionatele internationale ale Romaniei.
„Pentru prima oara, timpii inregistrati in bazinele din Romania vor fi acceptati de catre Federatia Internationala. Deci sportivii nostri si toti cei care vor participa la competitie vor avea posibilitatea sa-si indeplineasca baremul de Olimpiada”, a spus Camelia Potec, predeintele Federatiei Romane de natatie.
Potec vrea să dea o lovitură de imagine şi să aducă la Bucureşti o vedetă de talie mondială. Multiplul campion olimpic Michael Phelps ar putea inota la Bucureşti. Dacă totul va decurge bine la concursul din acest an, Phelps va fi vedeta celei de-a doua ediţii.
„Este primul pe lista celor pe care voi incerca sa-i aduc in Romania. Ne dorim sa motivam sportivii nostri, sa atragem publicul catre acest sport si cred ca Phelps poate atrage publicul catre inot”, a mai spus Camelia Potec la Dolce Sport.Sursa: Adevarul

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X