Chris Evert: Serena Williams nu are rivale, va mai domina tenisul inca multi ani

2352 vizualizari
Serena Williams

Serena Williams

Fosta jucatoarea americana de tenis Chris Evert, care detine recordul de titluri la Roland Garros, sapte in perioada 1974-1986, a declarat, intr-un interviu pentru Le Figaro, ca in numaul 1 mondial Serena Williams va domina tenisul feminin inca multi ani.

Mă doare să spun asta, dar tenisul masculin este mai interesant de urmarit decat cel feminin. La masculin sunt rivalitati puternice. Meciuri de legenda. La feminin nu avem asa ceva. Serena (Williams) nu are adversare. Are o forta fenomenala. Are un serviciu devastator, care ii ofera multe puncte castigatoare. Detine cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin. Nu are rivală de zece ani si cred ca va continua sa stabileasca recorduri multi ani de acum incolo”, a declarat Evert.

Christ Evert considera ca in tenisul feminin actual este mai multa forta in joc, iar sportivele au o conditie fizica mai buna. Ea a mai spus ca atunci cand evolua nu urma un regim alimentar: „Mancam croissante in fiecare dimineata. Nu exista regim vegetarian sau vreo dieta speciala… Mancam friptura si cartofi in fiecare zi”, a spus Evert razand.

Ea le sfatuieste pe tinerele jucatoare sa nu dea prea multe interviuri: „Astazi sunt mai multe jucatoare bune ca in vremea mea. Si este atat de multa presa! Si retelele de socializare… nu mai există viata privata. Există mult mai multa presiune. Eu nu resimteam o astfel de presiune”.

Chris Evert crede ca Novak Djokovici va castigat turneul de la Roland Garros la masculin, iar Serena Williams la feminin: „Pariez pe Djokovici si Serena, chiar daca ea nu a aratat cel mai bun tenis pana in prezent. Djokovici este cel mai profesionist jucator. Este puternic si constant. Are tot”.

Sursa: Mediafax

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X