Comunicat presă 16 mai 2008 – Campania „Sunt mic şi voinic”

1938 vizualizari

Astăzi, 16 mai 2008, între orele 10.30-11.30, a avut loc, la Grădiniţa nr. 2 (fosta 95), din sectorul 1, un nou eveniment din cadrul campaniei Sunt mic şi voinic, campanie derulată la iniţiativa Fundaţiei Nadia Comăneci în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

Alături de copiii antrenaţi în programul sportiv, la evenimentul de astăzi au participat Nadia Comăneci, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, Georgeta Iordache, inspector la Inspectoratul Şcolar al Sectorului 1, conducerea Grădiniţei nr. 2.

Campania Sunt mic şi voinic a fost lansată pe data de 21 aprilie 2008 şi se adresează copiilor de vârstă preşcolară. Campania are ca obiectiv implicarea copiilor de vârstă preşcolară în activităţi educativ-sportiv-recreative care să le dezvolte plăcerea de a face mişcare şi de a socializa cu ceilalţi copii de vârsta lor.

Campania se derulează în două etape distincte ce cuprind actiuni desfăşurate în 26 de grădiniţe şi organizarea unor evenimente în parcuri din sectorul 1.

Etapa din grădiniţe se derulează în perioada aprilie-iunie 2008 şi constă în cooptarea copiilor în jocuri şi concursuri cu caracter sportiv.

La evenimentele desfăşurate în aer liber, copiii sunt aşteptaţi alături de părinţi şi bunici şi sunt invitaţi să se implice în diverse jocuri sportive: fotbal, baschet, volei, gimnastică, popice şi escaladă. În plus, vor avea loc şi spectacole de muzică şi dans, precum şi multe concursuri cu premii.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X