Concurs de antreprenoriat pentru elevii de liceu

1614 vizualizari
Elevii de liceu, viitori antreprenori

Elevii de liceu, viitori antreprenori

  • Elevii propun idei de afaceri cu beneficii pentru comunitate in proiectul Social Innovation Relay
  • Liceenii au acces la o experienta practica de antreprenoriat social si beneficiaza de consultanta din partea angajatilor NN Romania voluntari in acest proiect
  • Cea mai buna echipa va fi premiata si va reprezenta Romania in finala internationala SIR

Elevii de liceu sunt provocati sa conceapa idei inovatoare de afaceri pornind de la problemele sociale din jurul lor, in cadrul proiectului educational Social Innovation Relay (SIR), derulat de Junior Achievement in parteneriat cu NN Group si HP.

romanii-ocupa-locul-42-in-lume-la-potentialul-antreprenorialAflat la a cincea editie in Romania, proiectul ofera tinerilor acces la o experienta practica de antreprenoriat care sa ii ajute in viitoarele alegeri de cariera. Pentru a-si insusi abilitatile de care au nevoie, liceenii vor avea la dispozitie instrumente moderne si atractive de invatare: sesiuni de mentorat fata-in-fata si online sustinute de experti, un quiz in urma caruia pot obtine un certificat de cunostinte in domeniul inovarii sociale, o platforma de cursuri online gratuite si competitia de antreprenoriat SIR, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Junior Achievement.

Elevii se pot inscrie pana la 15 aprilie in competitie (urmand pasii de pe www.sir.jaromania.org), formuland solutii la probleme sociale reale din domeniile educatie, sanatate, incluziune sociala, dezvoltarea nivelului de trai, drepturile omului, energie sau protectia mediului. Ei vor fi sprijiniti de angajatii NN pentru a concepe proiecte fezabile ce pot fi transformate in afaceri. Echipa clasata pe locul I va fi premiata in cadrul Galei Business Hall of Fame si va reprezenta Romania la finala globala online.

 

Alte stiri despre educatie

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X