Copacul cu carti va asteapta in Parcul Cismigiu

2070 vizualizari
Carti si activitati pentru copii si parinti in Parcul Cismigiu

Carti si activitati pentru copii si parinti in Parcul Cismigiu

„Copacul cu carti”, una dintre cele mai indragite manifestari culturale din Bucuresti, a pregatit in perioada urmatoare o noua sesiune de activitati si evenimente interesante. Ateliere pentru copii si parinti, concerte si piese de teatru, potrivit evz.ro.

Pana pe 31 august, bucurestenii sunt intampinati in fiecare zi, in Parcul Cismigiu, cu peste 200 de titluri din literatura autohtona si internationala, povesti pentru copii, romane celebre oferite de Editura Litera si Librariile Humanitas.

Cei interesati sa doneze carti o pot face in zona special amenajata. La sfarsitul evenimentului, donatiile se vor indrepta catre locuitorii unui sat in care exista o nevoie pentru astfel de carti. Pe langa lectura, publicul este asteptat la o serie de concerte, printre trupele care vor urca pe scena de la Copac numarandu-se Stema, o trupa de rock cu influente electro, The Pixels, Up to Eleven sau Niste Baieti. Trupa Coma ofera si ea o doza de energie pura de metal alternativ in cadrul unui concert special, programata pentru astazi.

In weekend, „Copacul cu carti” ii invita pe copii sa participe la atelierele de Origami si Baloane Uriase, in timp ce parintii sunt asteptati la Atelierul de consiliere parentala „Locul de joaca pentru parinti”. In cadrul acestuia se vor discuta diverse probleme cu care se confrunta copiii, de la dezvoltarea psihologica a copilului pana la modalitati de a-l face sa devina responsabil sau cum sa-si imparta jucariile cu alti copii.

Programul „Copacului cu carti” este completat si de o gama variata de cursuri precum cel de gimnastica tibetana, cel de Body Percussion, cel de improvizatie sau cel de dans. Intrarea este libera la toate evenimentele si activitatile din cadrul Copacul cu Carti.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X