Donează 2%

2481 vizualizari

Directioneaza Fundatiei Nadia Comaneci 2% din impozitul achitat deja statului pentru veniturile obtinute anul trecut, completand un formular care trebuie depus sau trimis la Administratia Financiara de care apartineti.

Banii obtinuti in urma donatiilor voastre ne vor ajuta sa finantam programe special create pentru copiii care provin din familii cu posibilitati financiare reduse.

 Cum ne puteti sustine?

Pasul 1. Completeaza si depune pana pe 25 mai 2012 formularul 230 (daca ati obtinut venituri numai din salariu) sau formularul 200(daca ati obtinut venituri si din alte surse).

Pasul 2. Completeaza formularul cu datele personale. Nu este necesar sa indicati suma pe care o directionati catre Fundatia Nadia Comaneci, aceasta suma va fi calculata automat de catre reprezentantii Administratiei Financiare in functie de impozitul pe venit platit deja de dumneavoastra.

Pasul 3. Formularul, impreuna cu o copie a fisei fiscale pe anul 2011, trebuie depuse la registratura organului fiscal: fie direct de semnatar, fie prin posta.

Pentru orice informatii privind donatiile va stam la dispozitie pe adresa de mail: office@nadiacomaneci.eu

 
 
 
 

Parteneri

X