Sponsorizari si donatii

2384 vizualizari

Daca doriti sa va alaturati Fundatiei Nadia Comaneci, o puteti face sponsorizand, cu bani sau produse, sau prin donatii, unul dintre proiectele pe care aceasta le deruleaza sau pe care le are in pregatire. Puteti fi la curent cu programele viitoare, in care este nevoie de sprijinul dumneavoastra, urmarind sectiunea de Stiri de pe site.

De asemenea, ne puteţi contacta la adresa de e-mail office@nadiacomaneci.eu , pentru a discuta despre posibilitatile de a dezvolta impreuna proiecte care sa deserveasca scopul nostru organizational.

Sponsorizand un proiect social, societatile comerciale isi pot deduce un procent de 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Avantajul este ca veti avea controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati statului, stiind, de exemplu, ca suma va merge direct la copiii care pot face performant.

Extras cod fiscal

Cap.III, Art.31
(4) Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
a) sunt in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
b) nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

 
 
 
 

Parteneri

X