Cupa Nadia Comaneci – Editia a IV-a

3117 vizualizari
Cupa Nadia Comaneci – Editia a IV-a

Fundatia Nadia Comaneci si Clubul Sportiv Municipal Onesti organizeaza joi si vineri, 27-28 aprilie, cea de-a patra editie a competitiei Cupa „Nadia Comaneci” la gimnastica artistica. Concursul va avea loc in sala de gimnastica „Nadia Comaneci” a CSM Onesti. 

Anul acesta se implinesc 40 de ani de la primul 10 olimpic primit de Nadia Comaneci la Montreal, iar Cupa Nadia Comaneci a ajuns la cea de-a IV-a editie. Se pare ca cifra patru este cifra acestui an. Ne bucuram sa vedem ca, an de an, cele mai mari cluburi de gimnastica din tara isi inscriu fetele la aceasta competitie si ne dorim ca, pe viitor, evenimentul sa fie dezvoltat intr-un eveniment polivalent, asemanator cu cel organizat de Nadia si Bart in Oklahoma City”, a declarat Virgil Munteanu, Director General si Vicepresedinte al Fundatiei Nadia Comaneci.

La probele pe aparate si individual compus participa in acest peste 50 de tinere gimnaste, reprezentand cele mai mari din tara. Castigatoarele primelor trei locuri la toate probele din competitie vor fi rasplatite cu premii constand in diplome, carti autobiografice ”Scrisori catre o tanara gimnasta” – autor Nadia Comaneci, tricouri si rucsacuri personalizate.

Castigatoarele primelor trei locuri de la individual compus, nivel 1 si 2, vor fi rasplatite cu burse in valoare de cate 500 euro – locul I, 150 euro – locul II si 75 euro – locul III, oferite de Fundatia Nadia Comaneci cu sprijinul partenerilor acestei editii, respectiv Dedeman si Societatea Comerciala Constructii Erbasu. De asemenea, ocupantele locului I la individual compus, nivel 1 si 2, vor primi si o placheta cu chipul Nadiei Comaneci, in timp ce toate participantele la competitie vor primi tricouri personalizate si cate o carte ”Scrisori catre o tanara gimnasta”, al carei autor este Nadia Comaneci.

Cupa ”Nadia Comaneci” este doar unul dintre proiectele initiate de Fundatia Nadia Comaneci pentru sustinerea gimnasticii romanesti. Un alt program important desfasurat de Fundatia Nadia Comaneci este ”10 pentru gimnastica”, program ce urmareste sprijinirea, incurajarea si promovarea sportului de performanta si a gimnasticii in special, strangand fonduri pentru a sustine pregatirea sportiva a copiilor si tinerilor din cluburile de gimnastica din tara noastra.

Cred ca nu este suficient doar sa faci performanta intr-un anumit domeniu. Important este sa ajuti tinerele generatii sa faca la randul lor performanta, sa iti calce pe urme, chiar sa te depaseasca, daca este posibil. Toate proiectele noastre isi propun sa incurajeze tinerele generatii sa nu renunte la lupta pentru performanta, fie ea in sport sau alt domeniu. Iar Cupa Nadia Comaneci este doar un imbold pe care il incercam sa il dam micilor gimnaste in drumul ales, incurajandu-le sa continue sa munceasca si sa se dedice acestui sport minunat, pentru ca numai prin daruire si implicare totala poti avea rezultate exceptionale”, a adaugat Nadia Comaneci, Presedinte Fondator al Fundatiei Nadia Comaneci.

Cupa ”Nadia Comaneci” se bucura de sustinerea partenerilor Dedeman si SCC Erbasu, precum si a partenerilor media Evenimentul Zilei si Capital.

Alte stiri

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X