Cupa Nadia Comaneci la gimnastica artistica – editia a III-a

2674 vizualizari
Cupa Nadia Comaneci la gimnastica artistica – editia a III-a

Fundatia Nadia Comaneci si Clubul Sportiv Municipal Onesti organizeaza cea de-a III-a editie a Cupei “Nadia Comaneci” la gimnastica artistica – junioare III, nivel 1 si 2. Evenimentul are loc in perioada 23 – 25 aprilie 2015, in Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” din Onesti.

Cupa Nadia Comaneci a ajuns la cea de-a III editie, facand parte deja din calendarul competitional de traditie al micilor gimnaste. Ne bucuram sa vedem ca, an de an, cele mai mari cluburi de gimnastica din tara isi inscriu fetele la aceasta competitie si ne dorim ca, pe viitor, evenimentul sa fie dezvoltat intr-un eveniment polivalent, asemanator cu cel organizat de Nadia si Bart in Oklahoma City”, a declarat Virgil Munteanu, Director General si Vicepresedinte al Fundatiei Nadia Comaneci.

Cupa ”Nadia Comaneci” este doar unul dintre proiectele initiate de Fundatia Nadia Comaneci pentru sustinerea gimnasticii romanesti. Un alt program important desfasurat de Fundatia Nadia Comaneci este ”10 pentru gimnastica”, program ce urmareste sprijinirea, incurajarea si promovarea sportului de performanta si a gimnasticii in special, strangand fonduri pentru a sustine pregatirea sportiva a copiilor si tinerilor din cluburile de gimnastica din tara noastra. Programul „10 pentru gimnastica” a fost lansat in 2008, prin acordarea unor burse dedicate cluburilor de gimnastica. Incepand din 2014, sistemul de acordare a burselor ”10 pentru gimnastica” s-a modificat, aceste burse nemaifiind directionate catre cluburi, ci direct catre tutorii legali ai micutelor gimnaste cu rezultate bune in competitiile sportive si la scoala, dar a caror situatie financiara familiala le-ar putea impiedica sa continue antrenamentele.

Cred ca nu este suficient doar sa faci performanta intr-un anumit domeniu. Important este sa ajuti tinerele generatii sa faca la randul lor performanta, sa iti calce pe urme, chiar sa te depaseasca, daca este posibil. Toate proiectele noastre isi propun sa incurajeze tinerele generatii sa nu renunte la lupta pentru performanta, fie ea in sport sau alt domeniu. Iar Cupa Nadia Comaneci este doar un imbold pe care il incercam sa il dam micilor gimnaste in drumul ales, incurajandu-le sa continue sa munceasca si sa se dedice acestui sport minunat, pentru ca numai prin daruire si implicare totala poti avea rezultate exceptionale”, a adaugat Nadia Comaneci, Presedinte Fondator al Fundatiei Nadia Comaneci.

Micile gimnaste care vor urca pe podiumul de la Cupa „Nadia Comaneci”, la competitiile pe echipe si individual compus, vor fi rasplatite cu medalii si cadouri speciale. Mai mult, gimnastele medaliate la individual compus, ambele categorii, vor primi burse oferite cu sprijinul partenerilor acestui eveniment.

Cupa ”Nadia Comaneci” se bucura de sustinerea partenerilor Carrefour si Dedeman, precum si a partenerilor media Evenimentul Zilei si Capital.

 

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X