David Guetta va compune imnul Euro-2016 si va fi ambasador muzical al competitiei din Franta

1378 vizualizari
David Guetta va compune imnul Euro-2016 si va fi ambasador muzical al competitiei din Franta

DJ-ul si producatorul francez David Guetta va compune imnul oficial al Campionatului European din 2016 si va fi ambasadorul muzical al competitiei care va avea avea locul anul viitor, în Franta, a anunţat presedintele UEFA, Michel Platini.

Michel Platini a facut acest anunt cu ocazia inceperii procesului de vanzare a biletelor pentru Euro-2016.

In calitate de ambasador muzical, David Guetta va sustine un concert la 10 iunie, pe Stade de France, in debutul competitiei fotbalistice.

David Guetta, care a concertat de mai multe ori in Romania, si-a lansat cel de-al saselea album, „Listen”, in noiembrie 2014. Celelalte discuri lansate sunt „Just a Little More Love” (2001), „Guetta Blaster” (2004), „Pop Life” (2007), „One Love” (2009) si „Nothing but the beat” (2011).

De-a lungul timpului, acesta a colaborat cu numerosi artisti, printre care Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil’ Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K’naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida si Shakira.

David Guetta a fost de patru ori nominalizat la premiile Grammy si a primit un astfel de trofeu pentru piesa „When Love Takes Over” (feat. Kelly Rowland), in 2010. De asemenea, la International Dance Music Awards, Guetta a fost nominalizat la 10 categorii, iesind invingator la patru din ele – „cel mai bun producator”, „cel mai bun DJ european”, „cea mai buna piesa pop dance” si „cel mai bun album”. A fost desemnat cel mai bun DJ de muzica house la DJ Awards 2008.

Sursa: Mediafax

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X