Duel romanesc Simona Halep – Alexandra Dulgheru se disputa astazi de la ora 13.00

1250 vizualizari
Simona Halep si Alexndra Dulgheru

Simona Halep si Alexndra Dulgheru

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, se va disputa de la ora 13.00.

Tenismenele romance au luat cu asalt partea superioara a tabloului principal de la Roma, turneu dotat cu premii totale in valoare de 2.183.600 de dolari.

Ieri, pe zgura competitiei de la Foro Italico, Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, si Simona Halep, a doua jucatoare din clasamentul mondial, au demonstrat un tenis de calitate in Peninsula. Mai intai, Dulgheru, jucatoare venita din calificari, a reusit sa treaca, in doua randuri, de rusoaica Ekaterina Makarova (8 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3.

La scurt timp a urmat partida Simonei, care i-a predat lui Venus, sora mai mare a liderului WTA, Serena Williams, o lectie de tenis.

Constanteanca in varsta de 23 de ani a trecut de americanca cu scorul de 6-2, 6-1, in cea de-a patra intalnire dintre cele doua tenismene, de fiecare data impunandu-se sportiva de peste Ocean.

Sursa: Evz

Sursa photo: Ziuanew.ro

Alte stiri:

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X