Echipa de volei CVM Tomis Constanta, in Liga Campionilor

1429 vizualizari
CVM Tomis Constanta joaca in Liga Campionilor. Sursa foto: cvmtomis.ro

CVM Tomis Constanta joaca in Liga Campionilor. Sursa foto: cvmtomis.ro

Echipa masculina de volei CVM Tomis Constanta va participa in Liga Campionilor, in ciuda lipsei de sustinere financiara, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Serhan Cadar, directorul executiv al campioanei Romaniei, citat de AGERPRES.

Consilierii locali au amanat miercuri, pentru a doua oara, votul asupra proiectului de hotarare de finantare de la bugetul local a echipei CVM Tomis Constanta. Proiectul va fi supus votului in sedinta din 13 octombrie.

Cadar anuntase imediat dupa amanarea votului ca va retrage echipa din Champions League, dar apoi a revenit asupra deciziei: ”CVM Tomis joaca in Liga Campionilor, chiar daca va face acest lucru cu juniorii, in ciuda piedicilor financiare puse de administratia locala”.

„Jucatorii si staff-ul sunt gata sa lupte din nou in Liga Campionilor si sa castige al patrulea titlu, ceea ce ar fi o premiera in voleiul romanesc dupa ’89. Si asta, in conditiile in care toti sunt neplatiti de 10 luni! Facem acest lucru pentru Constanta, ca de fiecare data, jucam pentru voi”, a declarat, la randul sau, antrenorul principal al campioanei, bulgarul Martin Stoev.

In ciuda tuturor dificultatilor financiare, internationalul bulgar Boian Iordanov s-a alaturat echipei, miercuri.

Tomis va debuta pe 5 noiembrie in Liga Campionilor, in deplasare, cu formatia belgiana Volley behappy2 Asse-Lennik.

Alte stiri

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X