Elena Bogdan, calificata in sferturile probei de dublu la Monterrey

1731 vizualizari
Elena Bogdan, in sferturi la dublu, la turneul WTA de la Monterrey (Mexic)

Elena Bogdan, in sferturi la dublu, la turneul WTA de la Monterrey (Mexic)

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan si elvetianca Viktorija Golubic s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu, la turneul WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, dupa victoria cu 4-6, 6-1, 10-6 in fata cuplului japonez Shuko Aoyama/Makoto Ninomiya, anunta AGERPRES.

Bogdan si Golubic si-au asigurat 1.820 dolari si 60 de puncte WTA, iar in sferturi vor infrunta invingatoarele din meciul care opune cuplul Petra Martic (Croatia)/Maria Sanchez (SUA) perechii Anastasia Rodionova (Australia)/Alicja Rosolska (Polonia), cap de serie numarul doi.

Alexandra Dulgheru (26 ani, 67 WTA) si-a aflat adversara din primul tur la simplu, Julia Glushko (Israel), o jucatoare de 26 de ani, aflata pe locul 134 in lume, care a dispus in ultimul tur al calificarilor de neozeelandeza Marina Erakovic, cu 6-0, 6-4. Dulgheru si Glushko vor fi adversare in premiera.

Britanica Heather Watson (84 WTA) a produs surpriza primei zile, prin victoria cu 6-4, 6-7 (0), 6-3 in fata niponei Misaki Doi (54 WTA), prin prisma locurile ocupate in ierarhia mondiala. A fost a patra victorie a britanicei in tot atatea confruntari directe.

Alte rezultate inregistrate luni in primul tur:

Mirjana Lucic-Baroni (Croatia) — Tatiana Maria (Germania) 7-5, 6-4

Johanna Konta (Marea Britanie/N. 4) — Mariana Duque-Marino (Columbia) 6-3, 6-3

Alison Van Uytvanck (Belgia/N. 6) — Irina Falconi (SUA) 6-4, 6-2

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X