Europeanul de gimnastica este in pericol

4155 vizualizari
Europeanul de gimnastica este in pericol

Adrian Stoica, președintele FRG, a spus că Bucureștiul riscă să nu poată găzdui turneul final programat să se desfășoare în 2017.

Problemele primarului Sorin Oprescu influențeaza direct si mai multe ramuri ale sportului. Bucurestiul ar trebui sa gazduiasca in 2017 Campionatul European de gimnastica artistica. Competitia e programata sa se desfasoare in noua Sala Polivalenta, dar deocamdata proiectul exista doar in teorie. Primaria Bucuresti ar fi trebuit sa anunte in aceasta luna numele companiei care se va ocupa de proiectul care trebuie finalizat anul viitor, dar, lucrurile sunt neclare.

Adrian Stoica, presedintele Federației Romane de Gimnastica, a explicat pentru EVZ ca turneul final este pus in pericol de evenimentele ultimelor zile. „Federatia Europeana e cu ochii pe noi. Pot sa spun ca pentru Bucuresti, lucrurile se complica mult. In acest moment imi este greu sa precizez daca noua Sala Polivalenta va fi ridicata pana la data stabilita. Vom propune comisiei o relocare. Cea de la Cluj. Sa vedem daca vor fi de acord”, ne-a spus seful FRG, care a precizat ca actuala Sala Polivalenta nici nu intra in discutie pentru organizarea unui eveniment de asemenea amploare. „Dimensiunile ei sunt foarte mici si nu intra in parametrii impusi de Comisia Europeana”.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X