Evenimente de exceptie organizate de Federatia Romana de Karate WKC

1922 vizualizari
Evenimente de exceptie organizate de Federatia Romana de Karate WKC

Federatia Romana de Karate WKC a organizat in weekend, in cooperare cu CS Phoenix Sunrise Bucuresti, la Sala Agronomia din Capitala, doua evenimente de exceptie, Campionatele Nationale de cadeti, juniori si seniori, precum si prima editie a Campionatului National Universitar.

La Campionatele Nationale de cadeti, juniori si seniori au participat 83 de echipe si 296 de sportivi, de la 43 de cluburi, care si-au disputat un loc pe podium, dar si calificarea in lotul national al FRK WKC ce va reprezenta Romania la Campionatele Europene WUKF din 5-7 iunie, de la Herstal (Belgia).

La cadeti primul loc a fost ocupat de clubul CS Politehnica Cluj, pe locul al doilea s-a clasat CS Hayashi Activ Floresti, podiumul fiind completat de CS Dojokan Activ Aiud.

La juniori si seniori, CS Rapid București a ocupat prima pozitie, pe doi a fost CS Politehnica Cluj, iar pe trei CS Universitatea Timisoara.

Campionatul National Universitar, aflat la prima editie organizata de Federatia Sportului Scolar si Universitar, Federația Romana de Karate WKC si de Clubul Sportiv Agronomia, s-a dovedit a fi un real succes.

La competitie au participat 41 de studenti provenind din centrele universitare Bucuresti, Cluj, Timisoara, Târgoviste, Brasov, Constanța si Tg. Mureș. Studenții participanti si-au disputat cu ardoare medaliile puse in joc, dorind astfel sa confirme ca sportul si invatamantul la nivel universitar pot da nastere oricand la campioni, se mai arata in comunicat.

Centrul Universitar Cluj a ocupat primul loc, devansand Centrul Universitar Bucuresti si Centrul Universitar Timisoara.

Sursa: Agerpres

Sursa photo : facebook

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X