Evzmonden.ro. Intră în arena marilor campioni – Nadia Sports Experience

592 vizualizari
Evzmonden.ro. Intră în arena marilor campioni – Nadia Sports Experience

Parcul Sebastian din Capitală va deveni, în primul weekend din luna octombrie, locul de întâlnire al marilor campioni, în frunte cu Nadia Comăneci, cu tinerii aspiranți la performanță sportivă. Pe 5 și 6 octombrie 2019, Fundația Nadia Comăneci va organiza cel mai mare eveniment de testare și îndrumare sportivă în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului ”Nadia Sports Experience”.

Nadia Comăneci față-n față cu viitorii campioni

Nadia Comăneci va fi prezentă pe 5 și 6 octombrie în Parcul Sebastian din Capitală la evenimentul ”Pașaport pentru sport, în sectorul 5”, eveniment organizat de Fundația Nadia Comăneci în cadrul proiectului ”Nadia Sports Experience”.

Proiectul ”Nadia Sports Experience” își propune creșterea interesului pentru sport și pentru activități de mișcare în aer liber, pentru copii și întreaga familie, și familiarizarea copiilor cu diferite discipline sportive, precum și identificarea și selectarea unor copii cu potențial sportiv pentru cluburile sportive.

Iar evenimentul ”Pașaport pentru sport, în sectorul 5” oferă copiilor de 7-12 ani șansa unică de a-și testa abilitățile la nu mai puțin de 10 discipline sportive.

Citeste mai mult pe EvzMonden

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X