Fara Bellu si Bitang la Europene

1622 vizualizari
Lotul national a plecat la Europenele de gimnastica fara Bellu si Bitang
Sursa foto: Libertatea

Lotul national a plecat la Europenele de gimnastica fara Bellu si Bitang Sursa foto: Libertatea

Nationala Romaniei de gimnastica va debuta, astazi, in cadrul Campionatului European ce se desfasoara in sala „Park&Suites Arena” din Montpellier, urmand ca vineri, sambata si duminica sa se dispute finalele.

Lotul „tricolor”, care va incerca sa atace podiumul din Hexagon, este format din gimnastele Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Laura Jurca, Andreea Iridon, alaturi de antrenorii Lucian Sandu, Adela Popa si Ioan Coroiu.

Romania se va prezenta in Franta fara cea mai titrata componenta a reprezentativei, Larisa Iordache, care a fost menajata din cauza unei inflamatii la glezna.

Marii absenti din delegatia Romaniei care a facut deplasarea la Montpellier sunt Octavian Bellu si Mariana Bitang, antrenorii coordonatori care au scris istorie in gimnastica romaneasca.

Surse din cadrul Federatiei Romane de Gimnastica au explicat, pentru Evenimentul Zilei, motivul pentru care cei doi tehnicieni au decis sa ramana in tara.

Asadar, Bellu si Bitang au hotarat sa se ocupe in continuare de pregatirea celorlate gimnaste din lotul national, impreuna cu alti doi antrenori. Pe langa cele patru sportive aflate la European se afla in pregatiri pentru Olimpiada de la Rio alte 16 gimnaste.

 

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X