Federatia Romana de Karate WKC organizeaza doua competitii nationale in weekend

1220 vizualizari
Federatia Romana de Karate WKC organizeaza doua competitii nationale in weekend

Federatia Romana de Karate WKC organizeaza in weekend doua competitii nationale importante, primul Campionat National Universitar si Campionatul National de cadeti, juniori si seniori, ambele in Sala Agronomia din Bucuresti.

In data de 9 mai, intre orele 09,00 si 18,00, Sala de sport Agronomia din Capitala va fi gazda Campionatului National de cadeti, juniori si seniori al Federatiei Romane de Karate WKC, o competitie care se anunta ”extrem de disputata si in care mult ravnitul titlu de campion national poate aduce sportivului castigator si un loc in lotul national care va reprezenta Romania la Campionatul European WUKF, din perioada 5-7 iunie, de la Herstal (Belgia)”.

Pe 10 mai, intre orele 10,00 si 14,00, Sala Agronomia va gazdui primul Campionat National Universitar de Karate WKC, organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Federatia Sportului Scolar si Universitar, Federatia Romana de Karate WKC si Clubul Sportiv Agronomia Bucuresti. Studenții proveniți din toate centrele universitare, participanti la aceasta competitie, vor fi premiati de Federatia Sportului Scolar si Universitar si vor putea astfel adauga in vitrinele cu trofee ale facultătilor titlul de Campion National Universitar.

”Prezenta cluburilor nou afiliate federatiei noastre, numarul mare si valoarea sportivilor proveniti din aceste cluburi vor ridica nivelul competitional al Campionatului National de cadeti, juniori si seniori al FRK WKC. Speram ca in acest weekend, deosebit pentru federatia noastra, sa definitivam lotul national cu care FRK WKC va ataca un nou titlu de campioana in 5-7 iunie, la Campionatul European WUKF de la Herstal (Belgia).

Un ultim test vor avea de trecut sportivii selectionați pentru cantonamentul de pregstire al lotului național, din 21-24 mai, de la Sighișoara, unde sub directa supraveghere a antrenorilor federali si a expertului WUKF, campionul mondial Christophe Pinna, se vor pregati echipele si strategia de concurs”, a declarat Mihai Hanga, antrenor federal al FRK WKC.

Sursa: Agerpres

Sursa photo: karate-wkc.ro

Alte stiri:

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X