Feeria Cadourilor cu dansatorii si balerinele de la MiniMe

7695 vizualizari
Feeria Cadourilor cu dansatorii si balerinele de la MiniMe

Fundatia Nadia Comaneci a incheiat acest an cu un nou spectacol de dans si balet marca MiniMe. A fost a doua editie a spectacolului „Feeria Craciunului”, pus in scena in acest an cu subtitlul „Feeria Cadourilor”.

Peste 130 de copii de la Centrul MiniMe – Fundatia Nadia Comaneci, cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani, au urcat luni seara pe scena Teatrului de pe Lipscani, intr-un nou spectacol de dans si balet, sub bagheta coregrafei Viviana German – Potlog.

Ca si la spectacolele anterioare, copiii au urcat pe scena, impartiti pe grupe de varsta si nivel de pregatire, prezentant in fata celor aproape 400 de spectatori – parinti, bunici si alti invitati – coregrafii pline de energie si emotie.

Copiii au fost aplaudati la scena deschisa, cum se spune, au fost premiati cu medalii si cadouri oferite chiar de Mos Craciun. Iar la final, au incheiat spectacolul cu o imagine minunata: fiecare a adus un trandafir rosu pe care l-au oferit coregrafei, in semn de multumire si apreciere pentru daruirea si dragostea cu care ii indruma la fiecare ora de dans si balet.

„Eu ii iubesc pe toti acesti copii si ei stiu asta. Si sunt tare mandra de ei. Nu stiu daca este un coregraf care sa se simta atat de mandru de copiii lui si atat de iubit”, a spus Viviana German – Potlog.

„Este al patrulea eveniment de dans si balet pe care il organizam. Si de la editie la editie, numarul copiilor participanti este in crestere. Este foarte multa munca, dar bucuria si lumina de pe chipurile celor mici merita tot efortul. Iar cand ai o echipa atat de frumoasa, ies lucruri cu adevarat exceptionale”, a declarat Iuliana Roca, managerului Centrului MiniMe.

Spectacolul a fost posibil cu sprijinul a numerosi parteneri, precum Tymbark Romania, Secom Romania, Alka, Chipita, 7 days, Tedi, Boomerang, Helen Doron English, Crystal Dental Clinic, Bebe Librarie, Karisa Akademie, Atelier Creatif by Camelia, Superalimenteshop si Jolly Kids Store.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X