Feeria Dansului 2016

2925 vizualizari
Feeria Dansului 2016

La sfarsitul lunii iunie 2016, Fundatia Nadia Comaneci a organizat ce-a de-a doua editie a spectacolului Feeria Dansului, cu si pentru copiii de la Centrul MiniMe – cursurile de dans si balet, coordonate de Coregraf Viviana German.

13516722_522201664641371_2100609280074947669_n

De aceasta data, pe scena Teatrului de pe Lipscani au urcat aproape 130 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani, impartiti in 10 grupe de dans modern si balet clasic, pe grupe de varsta si niveluri de pregatire.

Fiecare grupa a prezentat in fata unei sali cu aproape 500 de copii, parinti si bunici, cate 5-6 coregrafii pe diferite ritmuri. Pentru prima data, a existat si un moment solo, al unei micute balerine de la o grupa de balet avansati, una dintre cele mai vechi cursante la MiniMe.

„In acest an, spectacolul a avut ca tema unica <fluturii>, astfel toate costumele grupelor de dans au avut fluturi, iar la balet – volane pe umeri, ca niste aripioare. Spectacolul a fost deschis in pasi de dans cu povestea emotionanta a unui fluture care isi iubeste parintii pana in ultima clipa si cu ultima suflare, o poveste pe care am creat-o in urma cu 11 ani”, a povestit coregraful spectacolului, Viviana German.

„Un astfel de eveniment implica oDSCN0909 munca titanica, dar bucuria copiilor si emotiile pe care aproape ca le atingi cu mana in timpul spectacolului merita toate eforturile. Speram sa ne revedem si in iarna cu a doua editie a Feeriei Craciunului”, a declarat Iuliana Roca, managerul Centrului MiniMe.

Micutii protagonisti ai celei de-a doua editii a spectacolului „Feeria Dansului” au fost rasplatiti cu trofee, diplome si cadouri oferite cu sprijinul partenerilor RoStar, Tymbark, Alka, DeSilva, Haribo, Tedi, Ritter Sport, Chipita, Chipicao, 7Days, Boomerang. Evenimentul s-a bucurat si de sprijinul altor parteneri, precum Teatrul de pe Lipscani, Today Advertising, SportLife, Girls Fashion Boutique, Evenimentul Zilei, Smart and Happy Child si Realitatea TV.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X