Feeria Florilor cu dansatorii si banerinele MiniMe

2858 vizualizari
Feeria Florilor cu dansatorii si banerinele MiniMe

Cu cateva zile inainte de vacanta de vara scolara, Fundatia Nadia Comaneci a organizat in iunie 2017 cea de-a treia editie a spectacolului „Feeria Dansului”.

140 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani, participanti la cursurile de dans si balet din cadrul Centrului MiniMe, sub indrumarea coregrafului Viviana German-Potlog, au urcat pe scena Teatrului de pe Lipscani, pentru a crea „feeria florilor”, tema acestei editii.

Spectacolul a fost deschis de doua momente speciale, un dans in doi plin de emotie si caldura, ai caror protagonisti au fost Amalia Miclea si Cristian Tunea, vechi cursanti MiniMe, si un moment muzical oferit de un fost dansator MiniMe, Robert Roca, ce a cantat „Sa fim copii”, al Mihaelei Runceanu.

„In linii mari, ca sa va puteti face o idee, un spectacol de acest gen are nevoie de o sala pe masura, cu un anumt tip de scena. Apoi, am avut nevoie de o tema si m-am oprit in acest an la Feeria Florilor. Dupa aceea, am inceput sa gandesc costumatia pentru fiecare grupa in parte si asa am ajuns sa avem pe scena ghiocei, panselute, maci, orhidee, garofițe, lalele, flori de nu-ma-uita, bujori si trandafirasi”, a explicat Viviana German-Potlog munca de cateva luni necesara pentru un spectacol de succes.

Rand pe rand, cele patru grupe de dans si cinci de balet, au urcat pe scena si au incantat in egala masura inimile celor aproape 500 de spectatori.

„Acest spectacol este de fapt a cincea feerie pusa in scena de Fundatia Nadia Comaneci, daca includem si cele doua feerie de Craciun anterior. La primul spectacol am avut 70 de copii pe scena, iar acum am ajuns la 140. Este o munca titanica in spate, dar satisfactia este imensa, cand vezi bucuria copiilor si parintilor deopotriva”, a adaugat Iuliana Roca, Project Manager MiniMe in cadrul Fundatiei.

Sponsorii spectacolului au fost: Orange, Tymbark, Alka, Chipita, Sloop, Family Care, Boomerang, Aqua Carpatica, Fabrica de Sandwichuri, Jolly Kids, Atelierul oradean de sapunuri 100% naturale facute manual Skin Novels, iar partenerii media: Realitatea TV, Evenimentul Zilei, Smart & Happy Child, Careers Business, Fashion Premium Magazin, Star Junior si iulianaroca.ro.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X