Finala pe aparate si individual compus la Cupa Nadia Comaneci

1497 vizualizari
Finala pe aparate si individual compus la Cupa Nadia Comaneci

*Burse in valoare totala de aproape 1500 euro pentru medaliatele la individual compus


Fundatia Nadia Comaneci si Clubul Sportiv Municipal Onesti va invita vineri, 24 aprilie 2015, incepand cu ora 10.00, la Sala Polivalenta ”Nadia Comaneci” din Onesti, unde vor avea loc finalele pe aparate si individual compus in cadrul competitiei Cupa Nadia Comaneci la gimnastica artistica – editia a III-a.

Cupa Nadia Comaneci a ajuns la cea de-a III editie, facand parte deja din calendarul competitional de traditie al micilor gimnaste. Ne bucuram sa vedem ca, an de an, cele mai mari cluburi de gimnastica din tara isi inscriu fetele la aceasta competitie si ne dorim ca, pe viitor, evenimentul sa fie dezvoltat intr-un eveniment polivalent, asemanator cu cel organizat de Nadia si Bart in Oklahoma City”, a declarat Virgil Munteanu, Director General si Vicepresedinte al Fundatiei Nadia Comaneci.

La probele pe aparate si individual compus participa in acest an circa 70 de gimnaste, reprezentand aproape toate cluburile mari din tara. Castigatoarele primelor trei locuri la toate probele din competitie vor fi rasplatite cu premii constand in diplome, carti autobiografice ”Scrisori catre o tanara gimnasta” – autor Nadia Comaneci, tricouri si rucsacuri personalizate.

Castigatoarele primelor trei locuri de la individual compus, nivel 1 si 2, vor fi rasplatite cu burse in valoare de cate 500 euro – locul I, 150 euro – locul II si 75 euro – locul III, oferite de Fundatia Nadia Comaneci cu sprijinul partenerilor acestei editii, respectiv Dedeman si Carrefour Romania. De asemenea, ocupantele locului I la individual compus, nivel 1 si 2, vor primi si o placheta cu chipul Nadiei Comaneci, in timp ce toate participantele la competitie vor primi tricouri personalizate si cate o carte ”Scrisori catre o tanara gimnasta”, al carei autor este Nadia Comaneci.

Cupa ”Nadia Comaneci” este doar unul dintre proiectele initiate de Fundatia Nadia Comaneci pentru sustinerea gimnasticii romanesti. Un alt program important desfasurat de Fundatia Nadia Comaneci este ”10 pentru gimnastica”, program ce urmareste sprijinirea, incurajarea si promovarea sportului de performanta si a gimnasticii in special, strangand fonduri pentru a sustine pregatirea sportiva a copiilor si tinerilor din cluburile de gimnastica din tara noastra.

Cred ca nu este suficient doar sa faci performanta intr-un anumit domeniu. Important este sa ajuti tinerele generatii sa faca la randul lor performanta, sa iti calce pe urme, chiar sa te depaseasca, daca este posibil. Toate proiectele noastre isi propun sa incurajeze tinerele generatii sa nu renunte la lupta pentru performanta, fie ea in sport sau alt domeniu. Iar Cupa Nadia Comaneci este doar un imbold pe care il incercam sa il dam micilor gimnaste in drumul ales, incurajandu-le sa continue sa munceasca si sa se dedice acestui sport minunat, pentru ca numai prin daruire si implicare totala poti avea rezultate exceptionale”, a adaugat Nadia Comaneci, Presedinte Fondator al Fundatiei Nadia Comaneci.

Cupa ”Nadia Comaneci” se bucura de sustinerea partenerilor Carrefour si Dedeman, precum si a partenerilor media Evenimentul Zilei si Capital.

 

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X