Fiul Nadiei Comaneci, star de cinema

5619 vizualizari
Fiul Nadiei Comaneci debuteaza pe marile ecrane in filmul "The Evil"

Fiul Nadiei Comaneci debuteaza pe marile ecrane in filmul "The Evil"

Fiul Nadiei Comaneci, Dylan, care implineste anul acesta 9 ani, va debuta pe marile ecrane.

In prezent, Dylan participa la filmarile pentru filmul „The Evil”, care va avea lansarea oficiala cel mai devreme in ultima parte a acestui an. Filmarile au loc in Oklahoma, astfel ca pe platourile de filmare Dylan a fost insotit de ambii parinti, Nadia Comaneci si Bart Conner, foarte mandri de performanta micutului.

De altfel, Nadia Comaneci a postat pe pagina oficiala de socializare un mesaj despre ultima pasiune a fiului sau.

„Starul nostru de cinema. Am petrecut ultimele zile lucrand alaturi de Brent Ryan Green si Alisha East pentru un nou film intitulat The Veil, filmat in Oklahoma. Nu pot sa spun prea multe despre acest film, dar se pare ca Dylan se simte foarte in bine in micul, dar importantul sau rol. Suntem atat de mandri de el”, a scris Nadia pe contul oficial de Facebook.

Dylan Paul Conner

Fiul Nadiei Comaneci, pe platourile de filmare pentru „The Evil”

Filmul de actiune „The Evil” reprezinta debutul regizoral in lumea filmelor de lung metraj pentru Brent Ryan Green, regizorul nascut in Oklahoma si premiat pentru filmele sale de scurt metraj (regizat si produs de regizorul premiat pentru scurtacțiune cu lungime întreagă vine de la premiat regizor de scurt-metraj Brent Ryan Green („Half Good Killer”, „Paper Flower”).

Plasat intr-o tara sfasiata de razboi, in care factiuni tribale traiesc cu frica de anihilare, filmul spune povestea unui razboinic care duce o campanie de razboi de distrugere. Cand este tradat de propriul sau trib si lasat sa moara, este vindecat de o printesa misteroasa si luat de un trib ascuns care crede ca el a fost ales sa conduca batalia finala.

„The Evil” a fost scris de Jeff Goldberg si este produs de Brent Ryan Green si Jeff Goldberg.  In rolurile principale apar William Levy (The Tempest”), William Moseley (The Chronicles of Narnia” ), Serinda Swan (Graceland”) si Nick Tarabay (Arrow”).

 

Alte stiri

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X