Florin Mergea si Rohan Bopanna, in sferturile probei de dublu la Rotterdam

1274 vizualizari
Perechea Florin Mergea - Rohan Bopanna, in sferturi la turneul din Rotterdam

Perechea Florin Mergea - Rohan Bopanna, in sferturi la turneul din Rotterdam

Perechea alcatuita din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.115 euro, marti seara, dupa ce s-au impus cu 6-7 (7), 6-3, 10-7 in fata polonezilor Lukasz Kubot/Marcin Matkowski, informeaza AGERPRES.

Mergea si Bopanna, favoritii numarul patru, au obtinut victoria dupa o ora si 28 de minute, ei ratand si doua mingi de set in tiebreak-ul primului act al meciului.

Cuplul romano-indian a reusit 8 asi (polonezii doar doi) si a comis 3 duble greseli (4 pentru adversari).

Mergea si Bopanna si-au asigurat un cec de 12.700 euro si 90 de puncte ATP, iar in sferturi vor infrunta perechea Nicolas Mahut (Franta)/Vasek Pospisil (Canada), care a dispus cu 6-3, 7-6 (3) de cuplul Andreas Seppi (Italia)/Joao Sousa (Portugalia).

In sferturi s-au calificat, marti, si principalii favoriti ai probei de dublu, tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, 6-3, 6-2 cu cuplul Guillermo Garcia-Lopez (Spania)/Viktor Troicki (Serbia). Urmatorii adversari vor fi Gilles Muller (Luxemburg)/Nenad Zimonjic (Serbia).

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X