Fundaţia Nadia Comăneci a întins o mână de ajutor locuitorilor unei comune băcăuane

1443 vizualizari

Sâmbătă, 17 iulie 2010, Fundaţia Nadia Comăneci, alături de partenerii săi oficiali, companiile BRD Group Societe Generale şi Top Brands Distribution, precum şi cu sprijinulMasterHouse Grup, producătorul brandului de lactate DAR, a venit în ajutorul celor 3.000 de locuitori ai comunei Săuceşti din judeţul Bacău, grav afectată de inundaţiile provocate de revărsarea râului Siret din prima parte a lunii iulie. 

Sprijinul oferit de Fundaţia Nadia Comăneci şi partenerii acesteia a constat în produse alimentare, precum şi articole noi de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

“Am iniţiat această campanie de solidaritate la îndemnul direct al Nadiei Comăneci. Oamenii aceştia au de înfruntat greutăţi majore şi este important să ştie că nu sunt singuri în faţa lor. Este un gest mic pe care noi l-am facut şi mă bucur că multe alte persoane se implică în sprijinirea acestor oameni”, a declaratVirgil MunteanuVicepreşedinte – Director General al Fundaţiei Nadia Comăneci.

Iniţiativa echipei formate din Fundaţia Nadia ComăneciBRD,Top Brands Distribution şi MasterHouse Grup a fost salutată de Consiliul Judeţean Bacău, prin domnul preşedinte Dragoş Benea, care a sprijinit distribuirea produselor către personele afectate de inundaţie. O mare parte dintre produsele aduse au fost înmânate direct locuitorilor comunei, pentru a fi folosite imediat.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X