Fundația Nadia Comăneci alături de copiii diagnosticați cu autism

783 vizualizari
Fundația Nadia Comăneci alături de copiii diagnosticați cu autism

Balul Bucuriei, evenimentul caritabil care va asigura 1000 de ore de terapie pentru copiii din centrele Autism Voice. Balul Bucuriei este evenimentul la care Fundația Nadia Comăneci și-a trimis copiii să danseze pentru o cauză atât de nobilă, bucurându-i pe cei peste 180 de participanți.

Virgil Muntenu, Vicepreședintele Fundației Nadia Comăneci, ne-a spus: ”Ne bucurăm că putem să oferim un mic sprijin pentru  copiii cu autism și familiile lor. Micii noștri dansatori, instruiți de Viviana, au răspuns cu mare entuziasm invitației de a fi alături de acești copii care au nevoie de ajutor și înțelegere!”. Fundația Nadia Comăneci este deosebit de implicată în proiectele caritabile, marea fostă sportivă dorind să ajute cât mai multe suflete mai puțin norocoase.

Autism Voice, asociația care sprijină copiii cu autism din România de mai bine de 11 ani, a reușit să colecteze donații în valoare de peste 21.000 (21.752) de euro, în cadrul evenimentului caritabil “Balului Bucuriei”, ediția a IV-a. Suma se va transforma în peste 1000 de ore de terapie gratuită pentru copiii și tinerii din cele două centre Autism Voice și în programe gratuite de susținere pentru cei mici și părinți.

„Suntem mai mult decât mulțumiți de faptul că, an de an, reușim …citește mai mult pe  doctorulzilei.ro

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X