Fundația Nadia Comăneci lansează proiectul ”Nadia Sports Experience”

1284 vizualizari
Fundația Nadia Comăneci lansează proiectul ”Nadia Sports Experience”

Fundația Nadia Comăneci lansează în toamna anului 2018 proiectul ”Nadia Sports Experience”, ce are ca obiective creșterea interesului pentru sport și pentru activități de mișcare în aer liber, pentru copii și întreaga familie; familiarizarea copiilor cu diferite discipline sportive; identificarea și selectarea unor copii cu potențial sportiv pentru cluburile sportive.

Primul evenimentul din cadrul acestui proiect va avea loc în weekendul 22-23 septembrie, în Parcul Sebastian din Capitală, organizat de Fundația Nadia Comăneci, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” și Clubul Sportiv Școlar  Steaua.

Evenimentul se adresează copiilor de 7-11 ani (clasele primare: pregătitoare – clasa a IV-a) și include atât activități sportive pentru copii, dar și activități distractive pentru întreaga familie.

Programul celor două zile de eveniment se va desfășura între orele 10.00 si 14.00 și va include următoarele activități:

  • Ziua 1: activități pentru copii – 10 discipline sportive: handbal, baschet, tenis de masă, volei, judo, lupte greco-romane, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, atletism și rugby.
  • Ziua 2 – activități pentru întreaga familie: ștafetă, aruncat la țintă, tras la poartă, badminton etc.

În prima zi, toți copiii participanți vor primi un ”Pașaport pentru sport” și pentru fiecare disciplină sportivă testată va primi o ștampilă în acest pașaport, iar la acumularea a cel puțin cinci ștampile în ”Pașaportul pentru sport”, copiii sunt răsplătiți cu premii surpriză.

În plus, copiii care dovedesc aptitudini pentru o anumită disciplină sportivă intră în baza de selecție a clubului sportiv partener al evenimentului. Totodată, o parte dintre copiii care vor începe practicarea unei discipline sportive în cadrul Clubului Sportiv Școlar Steaua, vor beneficia de o sponsorizare,  pentru practicarea sportului, acordată în cadrul proiectului “10 pentru sport!” Sponsorizare va fi acordată pe durata unui an.

La eveniment va fi prezentă și Nadia Comăneci, simbolul și ambasadorul performanței în sportul românesc.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X