Fundatia Nadia Comaneci lanseaza site-ul www.nadiacomaneci.eu

2115 vizualizari
Fundatia Nadia Comaneci lanseaza site-ul www.nadiacomaneci.eu

Site-ul îşi doreşte să pună la dispoziţia vizitatorilor informaţii utile despre structura şi modul de organizare al fundaţiei, precum şi date despre programele implementate de Fundaţia Nadia Comăneci. La secţiunea dedicată ştirilor şi evenimentelor, vor putea fi citite informaţii de ultimă oră despre acţiunile umanitare desfăşurate.

Site-ul www.nadiacomaneci.eu îşi propune să fie o punte de dialog între organizaţie şi persoanele sau instituţiile care vor să sprijine activitatea acesteia, o sursă de informaţii actualizate permanent pentru beneficiarii programelor fundaţiei, pentru colaboratori şi publicul larg, precum şi o platformă prin care să se interacţioneze mai uşor cu persoanele care au nevoie de sprijin.

Fundaţia Nadia Comăneci este o organizaţie apolitică, nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată la iniţiativa gimnastei simbol al sportului românesc, cea care a obţinut prima notă perfectă din istorie într-un concurs olimpic de gimnastică.

Urmând modelul Nadiei Comăneci, câştigătoare a cinci medalii olimpice, una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX şi una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii din toate timpurile, fundaţia care îi poartă numele îşi propune să încurajeze, să sprijine şi să promoveze performanţa în sport şi nu numai, militând pentru o viaţă de nota zece pentru toate vârstele şi în toate domeniile de activitate.
Fundaţia Nadia Comăneci, constituită în baza „Legii 246 din 18 iulie 2005 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii”, este coordonată de însăşi gimnasta Nadia Comăneci, în calitate de membru fondator şi preşedinte, şi de domnul Virgil Munteanu, în calitate de vicepreşedinte şi director general.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X