Ateliere gratuite de creaţie şi îndemânare pentru copii

1310 vizualizari

Fundaţia Nadia Comăneci organizează, cu sprijinul Praktiker România, atelierele MiniMe Praktik, ateliere de creaţie şi îndemânare pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, cu participare gratuită, în limita locurilor disponibile.

Atelierele „MiniMe Praktik” se desfăşoară în perioada 30 iulie – 3 august la Centrul MiniMe şi îşi propun educarea copiilor în spirit creativ şi totodată practic, învăţându-i pe cei mici să înfrumuseţeze diverse obiecte casnice uzuale  sau să realizeze obiecte utile şi deosebite din materiale care au la bază o cu totul altă întrebuinţare.

Copiii vor învăţa, spre exemplu, să decoreze şi să personalizeze o ramă foto din lemn sau un ghiveci de lut pentru flori, dar şi să creeze diferite personaje din linguri de unică folosinţă, o mască de carnaval sau un suport de pixuri din tuburi de carton rămase de la sulurile de hârtie sau de la prosoapele de bucătărie. Folosindu-şi propria imaginaţie şi creativitate, dar şi sub îndrumarea unui profesor cu experienţă în astfel de activităţi, copiii se vor juca dând viaţă unor obiecte unice şi deprinzând tehnici de folosire ingenioasă a hârtiei, cum sunt tehnicile de rulare şi împăturire a hârtiei – Quilling şi Origami – sau scrapbooking şi tehnica şerveţelului.

Obiectele create în cadrul Atelierelor „MiniMe Praktik” vor fi expuse pentru două săptămâni în magazinele Praktiker din Bucureşti, pentru a inspira şi alţi copii şi părinţi să fie creativi şi să se bucure de frumuseţea obiectelor ai căror autori pot fi chiar ei, împreună.

De asemenea, imagini surprinse din timpul atelierelor vor fi expuse pe site-urile Fundaţiei Nadia Comăneci, Centrului MiniMe şi Praktiker România.

Ateliere „MiniMe Praktik”

Vârstă participanţi 6 – 12 ani
Număr maxim de participanţi 20 copii, repartizaţi în două grupe
Perioadă de desfăşurare 30 iulie – 3 august
Durată 5 şedinţe x 60 minute / grupă
Orar * în fiecare zi, de luni până vineri* grupa 1 de la 16.30, grupa 2 de la 17.30
Dată limită de înscriere 26 iulie

Pentru înscrieri şi alte informaţii sunaţi la 0741.199.600 sau trimiteţi un email la office@cursuriminime.ro.

 

Despre Praktiker România

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de peste 97%. În prezent, compania are 27 magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice; produse pentru grădinărit.

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X