Fundatia Nadia Comaneci si revista Capital, alaturi de studentii pasionati de jurnalism

1612 vizualizari
Fundatia Nadia Comaneci si revista Capital, alaturi de studentii pasionati de jurnalism

Fundatia Nadia Comaneci, cu sprijinul revistei Capital, a demarat programul “Gandeste Drept. Informeaza-te”, care isi propune sa sprijine studentii pasionati de jurnalism. Acestia au ocazia sa isi incerce talentul si sa devina jurnalisti economici de prestigiu, facand primii pasi spre jurnalismul economic.

Programul “Gandeste Drept. Informeaza-te” a fost initiat ca un raspuns la problemele invatamantului actual. Programul isi propune sa faciliteze legatura dintre mediul academic si cel de afaceri. Studenti de la diferite facultati si universitati din tara au oportunitatea, prin oferirea gratuita a publicatiei Capital, de a se informa asupra evolutiei economiei, schimbarilor legislative, afacerilor de succes sau asupra unor greseli care au dus la falimentarea altora si, totodata, sa scrie propriile articole pe anumite teme.

In cadrul acestui proiect, demarat in anul 2014, au fost distribuite studentilor, prin acorduri cu institutiile de invatamant – Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Marketing, Universitatea Romano Americana, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Academia de Politie Bucuresti -, in mod gratuit, de catre Fundatia Nadia Comaneci, mai multe numere din Revista Capital, in sute de exemplare.

Proiectul continua in acest an prin acordarea de sute de exemplare gratuite ale revistei Capital catre studentii din urmatoarele institutii: Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Academia de Studii Economice, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Europeana Sud-Est „Lumina”.

Totodata, au fost propuse mai multe teme pentru articole, cele mai bune articole, scrise de studenti, fiind selectate si publicate in editiile tiparite ale revistei Capital.

Proiectul s-a bucurat de sustinerea Orange Romania, West Gate Studio si S.C. Erbasu.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X