Fundaţia Nadia Comăneci sprijină performanţa

2002 vizualizari
Fundaţia Nadia Comăneci sprijină performanţa

Fundaţia Nadia Comăneci continuă să susţină tinerii talentaţi din România, în cadrul Programului „10 pentru gimnastică”. Fundaţia a oferit echipamente sportive „Şcolii cu clasele I–VIII” din Sârbeni, judeţul Teleorman, în vederea sprijinirii a 8 tinere gimnaste care se antrenează în condiţii improprii.

Ajutorul Fundaţiei Nadia Comăneci a constat în donarea a 6 saltele şi a unei lăzi de gimnastică pentru desfăşurarea antrenamentelor şi oferirea de cadouri din partea partenerilor fundaţiei, Noriel şi Unilever.

Având în vedere evoluţia foarte bună a echipei României la ultimele competiţiile europene de gimnastică, consider că este tot mai important ca talentele din gimnastică să fie susţinute în atingerea performanţei.  Sper ca micuţele gimnaste din Sârbeni să practice gimnastica la un nivel înalt şi să devină nume importante în sportul românesc.”, a declarat Virgil Munteanu,Vicepreşedintele Fundaţiei Nadia Comăneci.

Prin Programul “10 pentru gimnastică”, Fundaţia Nadia Comăneci urmăreşte să sprijine tinerii sportivi din cele peste 50 şcoli de gimnastică din România, dornici să atingă cele mai ambiţioase standarde de performanţă.

În cadrul acestui program a fost lansată, în decembrie 2009, “Păpuşa Nadia Comăneci”. Comercializarea păpuşii este un proiect social, prin care se strâng fonduri pentru sprijinirea tinerilor sportivi, contribuind astfel la impulsionarea sportului de performanţă în România. Fondurile colectate sunt direcţionate spre programul „10 pentru gimnastică”.

Fundaţia Nadia Comăneci a acordat în cadrul unor competiții naționale, peste 60 de Păpuşi „Nadia Comăneci” gimnastelor premiante la Cupa CSM Oneşti, competiții desfășurate în 2011 – 2012 si aproximativ 50 de papusi oferite cu titlu gratuit cu ocazia derulării diverselor evenimente publice dedicate sportului, unei vieți active și sănătoase având ca public generația tânără.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X